Videó: saját őszödi beszéde sem zökkentette ki Gyurcsány Ferencet az utcafórumon

Szerző: Kósa András
2022.04.01. 05:54

Az ellenzék szerint Hende Csaba, a Fidesz szombathelyi jelöltje rendelte meg a trollkodást – írta laptársunk, az Ugytudjuk.hu.

Videó: saját őszödi beszéde sem zökkentette ki Gyurcsány Ferencet az utcafórumon

Az eső ellenére közel 200 ember gyűlt össze Szombathelyen az Órásháznál, ahol csütörtök délután a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc és az összellenzék parlamenti képviselőjelöltje Czeglédy Csaba tartott utca fórumot.

Nagyjából 10 perce tartott a fórum, amikor az eső elől a Domus lépcsőjére behúzódott tömeg a szemközti Órásházra kezdett figyelni. Az épület valamelyik ablakából ugyanis Gyurcsány őszödi beszédét kezdték el lejátszani a tér felé. Ez azonban egy pillanatra sem zökkentette ki a DK elnökét.

Czeglédy később kitért arra, hogy információi szerint Hende Csaba, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje rendelte meg az akciót.

Nem ez volt az egyetlen rendbontás. Egy fiatal férfi azt kérdezte vehemensen Gyurcsánytól, hogy szerinte is buták-e a vidékiek, mint ahogy azt szerinte Márki-Zay is mondta. A szimpatizánsok kiabálva zavarták el a férfit, aki egyébként Büki Zoltán, korábbi fideszes képviselőjelölt társaságához tartozott.

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek