Gyorsan eltűnt a fideszes kampányplakát a nyomorgó család háza elől

Szerző: Kósa András
2022.03.06. 11:48

Gelencsér Attila, „kiváló” politikai érzékkel, Kaposvár egyik legszegényebb családjának rozoga háza fölé plakátoltatta ki saját magát és a szlogent: „Előre menjünk, ne hátra!” Aztán eltűnt a plakát – írta laptársunk a Kpsvr.hu.

Gyorsan eltűnt a fideszes kampányplakát a nyomorgó család háza elől

Miután több százan megosztották Gelencsér Attila óriásplakátjáról készült képet, ami Kaposvár egyik legszegényebb családjának udvarában áll, és hirdeti a fideszes szlogent: „Előre menjünk, ne hátra!”, egyik napról a másikra eltűnt – írta laptársunk a Kpsvr.hu, amely egy „előtte-utána” képösszeállítást is közölt.

Mint fogalmaztak, a rejtély hátterében az állhat, hogy Gelencsér Attila nem akart totálisan nevetség tárgyává válni a választásokig, hiszen óriási kotrasztot mutat egy vigyorgó milliomos fideszes képviselő óriásplakátja a fideszes szlogennel egy havi párezer forintból élő család düledező háza fölött.

NYITÓKÉP: itt virított Gelencsér Attila plakátja. Fotó: Kpsvr.hu

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek