Orbán Viktor hiányolta a rendőrvicceket, meséltünk neki párat

2020.11.19. 19:21

Magyarország miniszterelnöke szerdán az V. kerületi rendőrkapitányságra látogatott, majd dolga végeztével panaszkodni kezdett a rendőrviccek hiánya miatt. Igyekszünk megoldani a problémát, segítünk, ahol tudunk! Videó.

Magyarország miniszterelnöke hiányolja a rendőrvicceket – derül ki egy Orbán Viktor Facebookjára feltöltött videóból, ami a miniszterelnök V. kerületi rendőrkapitányságon tett látogatását örökíti meg. Nem engedhetjük, hogy Orbán Viktor rendőrviccek nélkül maradjon, ezért készítettünk egy videót, hogy mosolyt csaljon a miniszterelnök úr arcára – 

hiszen, ha Orbán Viktor boldog, Magyarország is boldog.

A humorosabb kedvű olvasókat arra kérjük, hogy a kommentszekcióban osszanak meg velünk néhány általuk is kedvelt rendőrviccet – mi abban bízunk, hátha a miniszterelnök úr is olvassa ezeket, és elmúlik a rendőrviccek alacsony száma miatt felgyülemlett hiányérzete.

A rendőrviccek valóságtartalma persze teljességgel megkérdőjelezhető, és erős a gyanúnk, hogy teljesen légbőlkapott történetekről van szó. Természetesen nincs bizonyítékunk rá, hogy a viccekben elhangzottak bármikor is megtörténtek volna. A rend éber őreinek jelentjük, hogy jó erőt és egészséget kívánunk munkájukhoz!

A sasjózsefi értelemben vett poéncsokorhoz pedig jó szórakozást!
Vitárius Bence

Az ember, aki rajzol, amíg a többiek írnak.

olvass még a szerzőtől
Vass Csaba
Vass Csaba az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek