Az Azonnali is üzent Simicska veszprémi oszlopain, ám a tulajdonos ráfestett

2017.10.03. 22:26

Love me tender! Hajrá, Botka! Lányok, írjatok! Az Azonnali megvalósította olvasói álmát, és rápingálta szlogenjeiket az először Simicska Lajos, majd ismeretlen kapucnisok által a kortárs képzőművészetbe beemelt veszprémi hirdetőoszlopra.

Megéri követni az Azonnalit a Facebookon! Kedden Veszprémben az Azonnali-olvasók által javasolt szlogenekkel írtuk teli az egyik olyan Simicska Lajos plakátcégének tulajdonában álló hirdetőoszlopot, amire hajnalban maga a tulajdonos graffitizett rá egyet, majd kapucnis fiatalok festették le a mondandóját. Akkor jöttünk mi. Olvasóink szlogenei csak pár óráig voltak láthatóak a veszprémi közönség számára: az esti órákban ugyanis visszakerült az oszlopokra a Simicska Lajos által eredetileg rápingált „Orbán egy geci!” felirat.

Hahó, a videó mint mindig, most is odafent van!

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől
Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek