Előkerült egy fotó és egy videó is, amin prostituálttal szexel a győri fideszes polgármester

Szerző: Bakó Bea
2019.10.05. 07:53

Borkai Zsolt amúgy többek között családapaként reklámozza magát. A fotót egy névtelen blogon tették közzé.

Előkerült egy fotó és egy videó is, amin prostituálttal szexel a győri fideszes polgármester

Napokkal ezelőtt jelent meg az „Ez az ördög ügyvédje” című blog, amelynek névtelen szerzője Borkai Zsolt győri polgármester gyanús szántóföldbizniszeiről és kokainnal meg prostituáltakkal felturbózott horvátországi utazásairól ír. 

A kokaint meg a szántóföldbizninszt a szerző eddig nem bizonyította, azonban pénteken feltett néhány fotót, amin az látszik, hogy Borkai egy jachton egy asztalnál mulat jó sok alkohol és csinos fiatal hölgyek társaságában. Ebből még nem derült ki egyértelműen, hogy prostituáltakról van szó,

a blog szerzője – aki kilétét továbbra sem árulja el – szombat reggel azonban feltett egy fotót, ami félreérthetetlen. Szexuális aktus közben ábrázolja a polgármestert az egyik nővel,

és egy másik nő is belelóg a képbe. 

FORRÁS: AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJE. A TELJES FOTÓT ITT LEHET MEGNÉZNI.

Mindez abból a szempontból releváns, hogy

az újrázni kívánó fideszes polgármester a saját honlapján olimpikonként és családapaként reklámozza magát, és azt írja: semmire sem olyan büszke, mint a családjára.

Az egyik győri helyi újságban Borkai időnként cukiskodó riportokkal is szerepel a feleségével és a gyerekeivel.

FRISSÍTÉS: Szombat este – nyilván az ügyre reagálva – a polgármester kiposztolt a Facebookra egy családi fotót, mindössze annyi szöveggel, hogy „Kitartunk. Jóban, rosszban.” Nagyon úgy tűnik, hogy a fotó a győri Audi Arénában készült, ahol szombat este épp Ákos adott amúgy koncertet.

FRISSÍTÉS 2. (2019.10.06. 8:08): A blog vasárnap reggel egy videót is közzétett, amin a korábban már közölt képen látható pózban szexel a polgármester egy nővel. Az is látható, hogy a teremben többen is élvezik az örömlányok szolgáltatásait.

FRISSÍTÉS 3. (2019.10.07. 15:45): Borkai Zsolt végül hétfőn, a délutáni órákban, egy felolvasott nyilatkozatban ismerte el, hogy ő van a felvételeken, és közölte, hogy nem lép vissza. Itt elemeztük Borkai Zsolt videóját.

FRISSÍTÉS 4. (2019. 10. 08. 19:40): Nézd meg a győri videónkat is!

Olvasd el Szakács András elemzését arról, miért profi lejárató kampány a Borkai-ügy, és miért lepődhettek meg rajta a Fideszben, meg arról, hogy miért üt nagyon a szexbotrány az erkölcsről papoló Fideszen.

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek