Arra a fényképre lehet, hogy egy német rendőr is kiment volna

Ésik Sándor

Szerző:
Ésik Sándor

2019.09.13. 13:56

Egy „makulátlan civilként” kampányoló jelöltet tiltott adatbázis-építésen érni, de akár csak annak gyanújába keverni telitalálat. Ez attól nem lesz jogszerű, hogy a Fidesz állami és egyéb adatbázisokat használva kampányol.

Ez itt egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi az Azonnali álláspontját, de itt van, mert szeretjük a jól érvelő és érdekes szövegeket. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, csak bátran!

Az addig oké, hogy a rendőrség ugrik, ha ugrasztják, de ezzel annyira nem érdemes kardozni. Igen, a magyar ügyészség és rendőrség vezetése abszolút kormányhű, sőt a kormány érdekeit kiszolgálni igyekvő társaság. Viszont ha XY rendőri egység (TEK, NNI, ORFK, kerületi RK) azt a parancsot kapja, hogy menni kell intézkedni, mert bűncselekmény gyanúja merült fel, akkor megy és intézkedik. Ez pedig jogszerű dolog, akkor is az, ha más, ordítóan nyilvánvaló bűncselekményeket meg „nem vesznek észre”.

Fölösleges a rendőröket és az ügyészséget emiatt fújolni. Arra a fényképre lehet, hogy egy német rendőr is kiment volna.

Szerintem nem különösebb meglepetés, hogy a különösen alacsony szinten menedzselt kerületekben (6-7-8) ahol az ellenzéknek vannak esélyei a Fidesz 4. vonalába tartozó, a fideszközeli maffiózókkal szemben tehetetlen káderek ellen, nos, ott előveszik a nehéztüzérséget. Egy „makulátlan civilként” kampányoló jelöltet tiltott adatbázis-építésen érni, de akár csak annak gyanújába keverni az pedig telitalálat.

Nem, ez attól nem lesz jogszerű, hogy a Fidesz állami és egyéb adatbázisokat használva kampányol.

Ez a pálya lejt, ezt tudomásul kell venni.

Ez az ország tele van nyugdíjas rendőrrel, nem kell ehhez semmilyen nagy mesterdetektív, elég egy olyan, akinek van TÜK vizsgája. Az esetleg megmondta volna, hogy az ajánlóíveket egy szobában kezeljük. A szoba ajtaját zárjuk, és teszünk rá még egy lakatot. A két kulcs két külön személynél van, az ajtó csak akkor van nyitva, ha a két személy együtt ott van. A szobába lépés előtt mindenkit leteszi a mobiltelefont. A szobában levő számítógépek adatait felírjuk, és a számítógépeket jelszóval és más informatikai megoldásokkal védjük.

A számítógépekbe belépést és rajtuk végzett tevékenységet logoljuk. A szobába belépést úgyszintén, be és kilépés időpontjának pontos feltüntetésével. A szobában kizárólag meghatározott azonosítót (pl. nyakba akasztott piros madzag, rajta egy bármilyen számozott azonosító) viselő személyek tartózkodhatnak. Bármilyen más személyt ki kell küldeni, kilépéséig a laptopokat le kell csukni.

Most halt meg szegény Rajk László, a pártja sajnos a rendszerváltás élvonalából a teljes elkurvulásig nagyon hosszú utat járt be. De azt érdemes eltanulni tőlük, hogy a rendszerváltó ellenzék folyamatos megfigyelés és össztűz alatt működik.

Ilyen környezetben pedig olyan amatőr hibáknak, mint ez a kiszivárgó fénykép, nincsen helyük.

Azt hittem, teljesen nyilvánvaló, hogy a Fidesz semmitől, de tényleg semmitől nem riad vissza, ha a hatalma megtartásáról van szó.

Ésik Sándor írása megjelent a Diétás Magyar Múzsán is, itt lehet lájkolni!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek