Újra összehozná a Beatlest Paul McCartney

Szerző: Fekő Ádám
2018.12.27. 18:53

Sajnos azzal a problémával ő is tisztában van, hogy a Beatles négy tagjából ketten már nem élnek, de azért álmodozni még szokott róla.

Újra összehozná a Beatlest Paul McCartney

Bár Paul McCartney sokáig nem is volt hajlandó Beatles-dalokat játszani a koncertjein, 76 éves korára azért kicsit megengedőbbé vált a témával kapcsolatban. Például mesélni már szokott minden idők legnagyobb zenekaráról, most épp arról, hogy ha rajta múlna, és élne még George Harrison és John Lennon, már rég összeálltak volna újra. 

„Nagyon jó lenne megint összehozni a Beatlest. Az ember mindig belegondol, mi lenne, ha? Sajnos persze nem tudjuk megoldani. Mindig elszomorít, ha Johnra és George-ra gondolok, mert mindkettejüknek itt lenne még a helye. Johné egy szörnyű eset, George-é pedig egy szörnyű betegség”

mondta a skót BBC-nek adott interjújában.

McCartney ettől függetlenül saját bevallása szerint szokott néha találkozni a két elhunyttal, mivel zenészként amúgy is sokat álmodik arról, hogy a színpadon áll épp, és sokszor épp felük szokott zenélni. „Tulajdonképpen már összeállt a Beatles, de csak az álmaimban.”

John Lennont 1980-ban lőtte le az azóta is börtönben ülő Mark Chapman, George Harrison pedig 2001-ben adta fel a rák elleni küzdelmet. A Beatles még életben lévő két tagja viszont aktív, McCartney rendszeresen koncertezik, a dobos Ringo Starr pedig egy lemezt is kiadott 2017-ben. 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek