Nehéz kimondani, hogy Annegret Kramapak... Annekrau... szóval, hogy takarodjon?

Szerző: Bukovics Martin
2018.12.09. 17:05

A német viccpárt leszállította a megoldást arra, hogyan gyűlölheti tovább a fideszes média, illetve az AfD az egyik kedvenc ellenségét!

Nehéz kimondani, hogy Annegret Kramapak... Annekrau... szóval, hogy takarodjon?

Ha valaki nem tudná kiejteni olyan jól és gyorsan a CDU új elnökének, Annegret Kramp-Karrenbauernek a nevét, de továbbra is szeretne hangot adni Merkel- vagy CDU-ellenes érzéseinek, annak a német viccpárt leszállította a tökéletes megoldást, amivel egyszerre fejezheti ki nemtetszését Angela Merkellel szemben, ráadásul utódját is degradálhatja egy kicsit.

A német jobboldali populista AfD párt szimpatizánsainak egyik kedvenc szórakozása a Merkel muss weg skandálás (Merkelnek takarodnia kell), így a német ZDF köztévé viccműsora, a Heute Show már egyszer elgondolkodott azon, hogyan nézne ez ki Kramp-Karrenbauer nevével:

Szóval tényleg elég nehéz. Nem csoda, hogy elveszi az emberek kedvét.

De van megoldás! Itt is van a viccpárt plakátja:

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek