+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. február 17. hétfő, 18:45
Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

 

Csodálatos nagyinterjút adott nemrég az Azonnalinak Kelemen Anna, ahol a Facebook-oldalán mostanában egyre aktívabban politizáló celebet jól kifaggattuk közéleti témákról: többek között szó esett a Borkai-videóról és a Gréczy-képekről, a #metoo-mozgalom visszásságairól, Vágó Istvánról, a magyar pártokról, az erőt sugárzó Orbánról, meg még arról is, hogy vajon a jobb, vagy a baloldali emberek jobbak-e az ágyban.

 

Kelemen Anna egyébként már régóta kacérkodik a politikai szerepvállalással: az egykori playmate ugyanis még két évvel ezelőtt, az országgyűlési választások hajrájában jelentette be, hogy függetlenként elindul Budapest 1. számú egyéni választókörzetében. Végül a hódmezővásárhelyi ellenzéki győzelem után meggondolta magát, s visszalépett, sőt, még ennél is tovább ment: Facebookján azt írta,

 

„aki esélytelen és nem lép vissza, az a valódi prostituált! Április 8-an mindnyájunknak el kell menni!”

 

 Ezután unortodox módszerrel úgy buzdította szavazásra a honpolgárokat, hogy beígérte: aki elmegy szavazni, készít a szavazólappal egy szelfit, majd azt elküldi neki, akkor egy szerencsés kiválasztottal eltölt egy estét, igaz, végül a kiválasztott nem ment el a vacsorára. Egy éves kihagyás után az EP-választás előtt tért vissza újra a közéletbe, de sajnos a főpolgármesterségre végül mégsem jelentkezett be. Legutóbb pedig azzal került az Azonnali címlapjára a celebritás, mikor januárban részletes külpolitikai helyzetértékelést adott az iráni válságról.

 

De neked mi a kedvenc közéleti megnyilvánulásod Kelemen Annától? Összeszedtük a legjobbakat a mostani azonnalis interjúból, te pedig szavazhatsz!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A kormányzat legfelsőbb szintjeivel szeretne hivatalos egyeztető fórumot Székesfehérvár fideszes polgármestere, Cser-Palkovics András, mivel úgy véli, jelenleg nem elég hatékony kommunikáció a kormánnyal.

Több mint 160 művész írt alá egy nyilatkozatot, amiben elítélik a bántalmazásokat és abúzusokat, amik a Magyar Táncművészeti Főiskolán történtek.

Így minden jogi akadály elhárult az elől, hogy a PiS-támogatta Andrej Duda legyen a második újrázó elnök Lengyelországban.

Az albánok a királycsinálók a balkáni kisállamban: állítólag csak akkor mennek koalícióba a szocdem kormánypárttal, ha azok egy albán miniszterelnököt is bevállalnának.

A hallgatóság viselkedésének megfigyelése segíthet a tömegrendezvények járványügyileg biztonságos szervezésében.

Pákó politikaelméleti vitába keveredik, Semjén a magyar néplélek mélyére ás és Szanyi is bepróbálkozik egy jó poénnal!

Pénzbüntetést kapott a Facebook a brazil legfelsőbb bíróságtól, mert korábban nem tett teljesen elérhetetlenné egyes Jair Bolsonaro brazil elnököt támogató fiókokat.

A hét kérdése

Megjött a RegioJet a magyar piacra. De ki jöjjön még versenyezni a MÁV-val? A késős németek? A villámgyors franciák? Az időutazós románok? Mondd meg te!

Azért ide elnéznénk

Láttál már hullócsillagot? És mikroszkópon át? Vagy fogtad már kézbe az anyagát? Most kipróbálhatod mindezt a Svábhegyi Csillagvizsgálóban augusztus 11-e és 13-a között.

Végre minden kiderül,
amit csak Budapest legelegánsabb sugárútjáról tudni lehet, avagy séta az Andrássy úton az Oktogontól a Ligetig augusztus 15-én.

Ingyenes fesztivál
borokkal és ételekkel
Egerben az Érsekkertnél augusztus 20-23. között.

Hogyan telnek egy állatkert lakóinak éjszakái? Kiderül Pécsett augusztus 28-29. között!

Nézd meg az esti fényeket a libegőről! Budapesttől kezdve Eplényen át egészen Sástóig összesen hat helyszínen
várnak augusztus 29-én.

Ezt is szerettétek

Mi lesz a jogállamisághoz kötött kifizetésekkel? Jó-e nekünk az EU által közösen vállalt hitel? Akkor most győzött Orbán Brüsszelben az EU-csúcson, vagy lebőgött?

Kulturáltabb szórakozónegyeddé válik-e a Belső-Erzsébetváros, vagy valóban keresztet lehet vetni az ottani éjszakai életre? Riport és interjúk a bulinegyedből. Podcast!

Miért tüntetnek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói? Mit mond a megválasztott, de a kormány által kinevezett rektor? És a politika? Körbejártuk.

Vajon a francia helyhatósági választásokon meglepő győzelmeket arató zöldeket meddig repítheti a siker?

A sugárzástól nem kell félnünk, nem úgy a környezeti károktól és a privátszféránk szűkülésétől.

Milyen lehet elindulni egy olyan ország választásán, ahol az egyik ellenzéki vezető szerint „minden kibaszott rossz”?

Donald Trump annyira rosszul kezelte a koronavírus-járványt, hogy azt már a Fox News sem hagyja szó nélkül. Hatással lehetett ez a George Floyd halálát követő tüntetésekre és az elszabaduló indulatokra?

Twitter megosztás Google+ megosztás