+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. február 17. hétfő, 18:45
Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

 

Csodálatos nagyinterjút adott nemrég az Azonnalinak Kelemen Anna, ahol a Facebook-oldalán mostanában egyre aktívabban politizáló celebet jól kifaggattuk közéleti témákról: többek között szó esett a Borkai-videóról és a Gréczy-képekről, a #metoo-mozgalom visszásságairól, Vágó Istvánról, a magyar pártokról, az erőt sugárzó Orbánról, meg még arról is, hogy vajon a jobb, vagy a baloldali emberek jobbak-e az ágyban.

 

Kelemen Anna egyébként már régóta kacérkodik a politikai szerepvállalással: az egykori playmate ugyanis még két évvel ezelőtt, az országgyűlési választások hajrájában jelentette be, hogy függetlenként elindul Budapest 1. számú egyéni választókörzetében. Végül a hódmezővásárhelyi ellenzéki győzelem után meggondolta magát, s visszalépett, sőt, még ennél is tovább ment: Facebookján azt írta,

 

„aki esélytelen és nem lép vissza, az a valódi prostituált! Április 8-an mindnyájunknak el kell menni!”

 

 Ezután unortodox módszerrel úgy buzdította szavazásra a honpolgárokat, hogy beígérte: aki elmegy szavazni, készít a szavazólappal egy szelfit, majd azt elküldi neki, akkor egy szerencsés kiválasztottal eltölt egy estét, igaz, végül a kiválasztott nem ment el a vacsorára. Egy éves kihagyás után az EP-választás előtt tért vissza újra a közéletbe, de sajnos a főpolgármesterségre végül mégsem jelentkezett be. Legutóbb pedig azzal került az Azonnali címlapjára a celebritás, mikor januárban részletes külpolitikai helyzetértékelést adott az iráni válságról.

 

De neked mi a kedvenc közéleti megnyilvánulásod Kelemen Annától? Összeszedtük a legjobbakat a mostani azonnalis interjúból, te pedig szavazhatsz!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A szolidaritási alapból részesülhet Azerbajdzsán, Belarusz, Grúzia, Moldova, Örményország és Ukrajna is, igaz, inkább politikai gesztus ez, mintsem óriási segítség.

A demokratikus szocialista Bernie Sanders szerdán bejelentette, felfüggeszti kampányát és kiszáll a 2020-as demokrata előválasztási versenyből. Vagyis Joe Biden lesz a demokraták elnökjelöltje.

A rendőrség statisztikái alapján az illegális határátlépésre készülők elég fegyelmezettek a járvány miatti válsághelyzet óta.

A jelenlegi korlátozások fenntartását kérte Karácsony Gergely és Szita Károly a kormánytól a maratoni késést és nagyon kevés konkrétumot felmutató sajtótájékoztatón.

Niall Ferguson brit történész hat egyszerű, de kényelmetlen kérdést tenne fel a pekingi vezetésnek. Szerinte Kína felelőssége kétségtelen, ezért Trumpnak igaza van, amikor kínai vírusról beszél mindig.

A halottakból hárman voltak 70 év alatt, egyikük egy 49 éves férfi. Ma döntenek a kijárási korlátozásokról is.

Az énekesnő a vagyon újraelosztásáról osztott meg egy gondolatot, ami egy ismeretlen Sanders-aktivistától származik. Mutatjuk a legjobb mémeket Britney elvtársról!

A hét kérdése

Vajon rászólt valaki a Fideszre, hogy ezt már tényleg nem kéne? Vagy erkölcsi okokból gondolták meg magukat? Vagy csak Semjén Zsoltot froclizzák vele?

Azért ide elnéznénk

Csatlakozz a csoportunkhoz, és vészeljük át együtt a karantént!

A járvány alatt a Lia Fit Facebook-oldalán viszonylag gyakran, esténként.

Minden este 8-kor az erkélyről vagy ablakból, amíg aktuális.

Minden hétköznap 14 órától az FM4-en. Hallgatható online!

Ezt is szerettétek

Miért csapott látványos hisztiket az akkori román miniszterelnök Trianonban, miközben megkapták Erdélyt, a Bánság nagyobb részét és a Partiumot?

Hogyan vészelhetjük át ép lélekkel a következő heteket, és miben reménykednek a bevételeiktől eleső vállalkozók?

Pszichológust kérdeztünk a családon belüli erőszakot elszenvedők menekülési lehetőségeiről, egy jogászt pedig arról, mennyire felkészült a szakma segíteni azoknak, akik életveszélybe is kerülnek otthon.

Milyen értelmét lehet találni a 21. században a böjtölésnek?

Pedig két nappal korábban kezdődött, mint a pesti, és még Kossuth Lajos is hatással volt rá.

„Szovjetológiának” tűnik Olaszországból a magyar kormány kommunikációja a koronavírusról – mondta a Helyzetben Stefano Bottoni magyar-olasz történész.

Hogyan hozta a sírból vissza esélyeit Joe Biden? Miért veszíthet akár tömegesen latinó szavazókat Bernie Sanders? Dörzsölheti-e a tenyerét Trump?

Twitter megosztás Google+ megosztás