Kelemen Anna prostizza azokat a jelölteket, akik nem lépnek vissza

2018.02.26. 11:33

Aki esélytelen és nem lép vissza, az a valódi prostituált! – üzent az ellenzéki jelölteknek Kelemen Anna playmate, aki maga is visszalép a jelöltségtől Budapest belvárosában. Hódmezővásárhely következményei tényleg beláthatatlanok.

Kelemen Anna prostizza azokat a jelölteket, akik nem lépnek vissza

Tényleg politikai földrengést hozott a nagyarányú hódmezővásárhelyi ellenzéki győzelem: a korábban a Budapest belvárosát és a várnegyedet tömörítő 1. számú választókörzetben elindulni szándékozó playmate, Kelemen Anna úgy döntött, mégsem jelölteti magát az április 8-i választáson. Kelemen Anna visszalépését a körzetben eddigi tudásunk szerint induló fideszes-KDNP-s Hollik István, Juhász Péter Együtt-elnök, Fekete-Győr András Momentum-elnök, a jobbikos Losonczy Pál és az LMP-s Csárdi Antal bizonyára nagyon sajnálja.

Kelemen Anna persze nem érte be ennyivel, a hírt megkoronázta egy beszólással azon ellenzéki jelöltek felé, akik ilyen vagy olyan okokból nem akarnak visszalépni a legesélyesebb vagy annak tartott ellenzéki jelölt javára:

„Tegnapi hódmezővásárhelyi eredményt figyelembe vettem, ezért úgy döntöttem, visszalépek a jelöltségtől. Mert aki esélytelen és nem lép vissza, az a valódi prostituált! Április 8-an mindnyájunknak el kell menni!”

Ekkora ingyenreklámot is régen küzdött ki magának valaki a sajtóban.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek