+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2020. január 4. szombat, 09:00
Ritkán történik olyan, hogy egy leginkább bugyis képeivel hódító celebritás oktatja a követőit, de most ez a helyzet.

Péntek reggel óta gyakorlatilag minden élő szakértő azzal van elfoglalva, hogy elemezgeti az USA legújabb produkcióját Iránban, találgatja a lehetséges kimeneteleket, összeadja a szövetségeseket, szóval a szokásos. Mi is megtettük persze, ebben a rövidhírben a lényeg az, hogy drónokkal megölték Irán kémfőnökét Kasszem Szulejmanit, aki akkora hatással volt Irán és térsége életére, hogy még most is nehéz elképzelni, mi lesz utána.

 

És akkor jött a semmiből a magyar celebvilág, konkrétan Kelemen Anna, és közelebb hozta a kisemberhez a sztorit!

 

„Az iráni Szulejmani nemzeti stratéga,aki hivatalosan Irán kémfőnöke volt,a legtöbbet tette azért,hogy kiterjessze Irán befolyását a közel-keleten csütörtökön amerikai dróntámadásban meghalt. Az USA már korábban terroristának nyilvánította.

 

Az olajárak azonnal emelkedni kezdtek a tőzsdéken! Ennek a gazdasági-politikai következményei nem tudni hova vezetnek el a jövőben.

 

Nagyon félő,hogy ezzel a radikális támadással Trump csak meg jobban összekovácsolja az Amerika ellenes erőket. Tudósítást eddig csak az Euronewson láttam. Itthon a Mi pártjaink is megvívják a maguk kis csatáit de félő,hogy a világ ilyen méretű dolgai Ránk is ki fognak hatni”

 

írta Facebookon Kelemen Anna, hozzá pedig kivételesen semmiféle fehérneműs képet nem tartalmazó képet csatolt, ezt itt:

 

FORRÁS: KELEMEN ANNA / FACEBOOK

 

Felmerül a kérdés, mit szólnak ehhez az egykori playmate, tévés celeb és kicsit pornós rajongói? Mutatjuk a legjobbakat!

 

5. „Annácska, én amondó vagyok, hogy szeretkezzünk, mert nem sok időnk van hátra, ha ezek elkezdenek háborúzni.”

 

4. „Csinálhatnál valami új felnőtt videót”

 

3. „Rád biztos. Biciklivel kell majd járnod. Jót tesz ám a pinnusnak!”

 

2. „Az egyértelmű usa az olajért csinálja és semmi nem érdekli őket. Ja és buék sexy csaj”

 

1. „Vajon miért nem Izraelt bombázhatják?”

 

FOTÓ: Kelemen Anna / Instagaram

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A hatóságok nem tudtak volna mindenkit ellenőrizni – többek között erre hivatkozva hozta nyilvánosságra a házi karanténra ítélt emberek nevét a montenegrói kormány.

A Microsoft szerint nem a koronavírus-járvány miatt volt szükség az elbocsátásokra.

Péntekről szombatra sokan, 118-an gyógyultak fel a koronavírusból, de eközben sajnos újabb hét beteg elhunyt.

Egész Európában egyedülálló módon korlátozásokkal engedik vissza a nézőket hétvégén a magyar stadionokba, így összejött az, amiről élő ember nem hitte, hogy összejöhet!

Mármint azután, hogy a felek közös menetrendben állapodtak meg az ukrán nyelvtörvény miatt kialakult konfliktus rendezésére.

A 21. kerületi önkormányzat szerint míg a kormány a világ egyik leghatékonyabb védekezését mutatta fel a koronavírussal szemben, addig Karácsony politikája olyannyira diktatórikus, hogy az még Demszky idején is elképzelhetetlen volt.

Könnyen lehet, hogy a kívánt spórolás helyett az egész egy felesleges ráfizetés lesz. Elmagyarázzuk, hogy miért.

A hét kérdése

Hiába vagyunk EU-tagok, a járvány előtti határforgalmat először nem valamelyik uniós szomszéddal, hanem a nem EU-tag Szerbiával állítottuk vissza. Mi ennek az oka? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Június 2-án, a Magyar Szociológiai Társaság által szervezett, online beszélgetésen szakértők próbálják feltárni a vidék-város közti, sokrétű egyenlőtlenség hátterét.

A Republikon Intézet június 2-i, online konferenciáján, ha nem is élőben, csak az otthoni kamerák előtt, de leül egymással vitázni a Fidesz és az ellenzék.

Még ha online is, de június 5. és 6. között a Rosalia borfesztivál keretében lesznek élő interjúk borászokkal, művészekkel és a gasztronómia képviselőivel.

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

DrMáriás festményeit Győrfi Pálról, a nyugalomhipnózis nagymesteréről, vagy Müller Cecíliáról, Baby Yoda megmentőjéről június 6-tól nézheted meg Szentendrén.

Ezt is szerettétek

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Hogyan élik meg a koronavírus-járványt a különböző generációk? Kiknek a legnehezebb most, és miért jött elő a nyugdíjasbashing?

Twitter megosztás Google+ megosztás