+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. február 6. csütörtök, 13:01
Akkora itt a jövés-menés meg a sürgés-forgás, hogy nem tudjuk megállni, hogy ne tudjatok róla ti is!

+ Pintér Bence februártól még jobban lakóhelyére, Győrre koncentrál, hogy helyben lásson el közszolgálati feladatokat, a városban ugyanis nincs olyan lap ma, amely ne a kormánypárti álláspontot visszhangozná. Most lesz: Bence az Azonnali többségi tulajdonosa, Ungár Péter és szombathelyi újságírók által alapított Ugytudjuk.hu győri kiadását fogja vezetni, ehhez sok sikert kívánunk neki! Viszont az Azonnalit teljesen elhagyni nem fogja, szóval a rajongók továbbra is rendszeresen olvashatnak majd cikkeket tőle.

 

Helyére rögtön három újságíró érkezik!

 

+ Szeghalmi Örs újságíró és politológus, aki a nagyváradi Bihari Napló oszlopos tagja volt hosszú évtizedeken át, az onnan való távozásának híre és annak körülményei bejárták még a magyarországi sajtót is. Az Azonnalin ezzel még erősebb lesz a közép-európai vonal!

 

+ Galavits Patrik eddig a Klubrádión vezette saját műsorát, az Y-t. Az Azonnalin a heti közéleti podcastet, a Helyzetet vezeti majd. Nem olyan podcast lesz ez, mint amit eddig megszoktatok másoktól, ennyit talán már ígérhetünk előre. Az első rész már jön is pénteken!

 

+ Varsányi Bence gyakornokoskodott különböző lapoknál, és egy ideje a Sétáló Budapest kommunikációját igazgatja, miközben politológiát hallgat. Ő főleg belpolitikáról fog írni, meg lesz coubhíradója. A cikkei már megjelentek nálunk korábban is, szóval ismerős lehet.

 

Szóval továbbra is jó Azonnali-olvasást, nézést, hallgatást, kommentelést és kritizálást!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Újabb négy politikus távozott, mert nem látnak már lehetőséget a konzervatív, jobboldali politizálásra.

Lesz-e hatással a Párbeszéd és az LMP közeledésére, hogy a DK éppen nagyban gyengíti az MSZP-t? Kik fognak tárgyalni minderről? Megkérdeztük!

Mi volt Gyurcsány legjobb húzása? Melyik elszakított nemzetrész fáj neki legjobban? Vágó István négy válaszból dönthet, és van, hogy a
közönség segítségét kéri! Videó!

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

A hét kérdése

Szombaton új parlamentet választ Szlovákia. Te kinek drukkolsz? Ez a hét kérdése, az Azonnalin te is szavazhatsz!

Azért ide elnéznénk

Mármint Kádár Barnabás, a momentumos jövőkutató. Február 26, Pannon Kincstár.

Szász Lilla a portugál exgyarmatok lakóinak visszatelepítését fotózta végig. Tárlatvezetés február 28-án.

Moldvai és gyimesi csángó táncház Budán február 29-én.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás