+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. augusztus 27. hétfő, 14:36
Újabb négy okot mondunk, hogy beállítsd kezdőlapnak az Azonnalit.
Alakul az impresszum!

 

Újabb újságírókkal bővült az Azonnali szerkesztősége.

 

Aki figyelmes volt, és van szeme az ilyesmire, már az elmúlt napokban is olvashatta őket nálunk. És egy Azonnali-olvasónak jó a szeme.

 

Az Azonnalinál folytatja Hutter Marianna, aki az Ismert Áprilisi Események előtt a Magyar Nemzet belpolitikai újságírója volt. Ez a belpolos profil változatlan marad az Azonnalinál. Ha este látod őt a tévében, ne lepődj meg.

 

Egészen új témákat hoz az Azonnalihoz Bakodi Péter, aki megjárta már a Magyar Idők külpolitikai rovatát és a közmédiát is. Akit közérthetően érdekel a kül- és biztonságpolitika en bloc, plusz a magyar honvédség, őrá számíthat.

 

Kolozsvárról Budapestre teszi át székhelyét a kedvünkért Kulcsár Árpád, aki korábban az erdélyi közéleti-kulturális portál, a Transindex főszerkesztője volt. Ott korábban környezetvédelmi, majd kulturális rovatot is vezetett. Ezen felül irodalmi szerkesztőségekben is megfordult. 

 

Mostantól heti rendszerességgel, változó témákban és műfajokban jelentkezik Böcskei Balázs politológus, politikai elemző, az IDEA Intézet vezetője. Egotripek, kultúrkalózkodás, közéleti-politológiai kérdések komolyabban, kor-, város- és emberdiagnózisok még komolyabban, a XX. század átmentése a XXI. századba, és minden, mi a szemnek láthatatlan.

 

És ez még nem minden!

 

Napokon belül elkészül az Azonnali hírlevele is! Hétfőn, szerdán és pénteken reggel kapod majd a mailfiókodba – hétvégére pedig zenét, irodalmat, filmeket és programokat küldünk neked.

 

 

További jó olvasást kívánnak
 

Bakó Bea és Bukovics Martin
Azonnali-főszerkesztők

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Kína első nagy sci-fi filmje hamar az ország egyik legnézettebb filmje lett: hamarosan itthon is láthatjuk.

A kormány változik, csak az elnök személye biztos pont: Nurszultan Nazarbajev már 1991 óta Kazahsztán elnöke, ezalatt kilenc kabinetet „fogyasztott el”.

A magát fehér nacionalistaként meghatározó férfi „a világon szinte mindenkit” lemészárolt volna, példaképe pedig a norvég tömeggyilkos Anders Breivik.

Szavaztak az államok uniós nagykövetei, és Kövesi helyett egy franciára a bíznák az uniós korrupció üldözését. Még semmi nem dőlt el végleg.

A kormánymédia egész héten helyesen írni nem tudó ellenzéki politikuson pörgött. De elírásaik nem csak nekik vannak.

A hét kérdése

Minden mentességet és segítséget megkap Budapesten az egykori KGST-bank, a Nemzetközi Beruházási Bank. Mit adjanak cserébe ezért?

Azért ide elnéznénk

Ki dönti el, hogy mi a tudás? Erről is szó lesz február 22-én.

Milyen a furmint, ha balaton-felvidéki? Kóstold végig őket a február 22-23-i hétvégén!

Készült egy film az 1989-2018 közötti Magyarországról. Bemutató február 27-én!

Kóstold végig a legjobb badacsonyi borokat Budapesten, március 9-én, szombaton!

A branding hatásait járják körül magyar alkotók Pozsony egyik legmenőbb kiállítóterében, a Kunsthalléban, április 14-ig!

Ezt is szerettétek

Lassan egy éve, hogy a független Márki-Zay Péter vezeti polgármesterként a várost, Lázár János hátországát. Körülnéztünk ott. Videó!

Arra kértük az MTA mellett tüntető tudósokat, hogy foglalják össze: ugyan mire jó az embereknek a bölcselkedés?

Miért kormányoz együtt az EU-párti Öt Csillag Mozgalom Olaszországban az unió gyengítésén munkálkodó Matteo Salvinivel? Interjú az EP-ből!

Milyen lesz a kontinens, amikor százéves lesz a világ legsikeresebb utópisztikus projektje? Mondjátok el ti az Azonnali novellapályázatán!

Twitter megosztás Google+ megosztás