+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. augusztus 27. hétfő, 14:36
Újabb négy okot mondunk, hogy beállítsd kezdőlapnak az Azonnalit.
Alakul az impresszum!

 

Újabb újságírókkal bővült az Azonnali szerkesztősége.

 

Aki figyelmes volt, és van szeme az ilyesmire, már az elmúlt napokban is olvashatta őket nálunk. És egy Azonnali-olvasónak jó a szeme.

 

Az Azonnalinál folytatja Hutter Marianna, aki az Ismert Áprilisi Események előtt a Magyar Nemzet belpolitikai újságírója volt. Ez a belpolos profil változatlan marad az Azonnalinál. Ha este látod őt a tévében, ne lepődj meg.

 

Egészen új témákat hoz az Azonnalihoz Bakodi Péter, aki megjárta már a Magyar Idők külpolitikai rovatát és a közmédiát is. Akit közérthetően érdekel a kül- és biztonságpolitika en bloc, plusz a magyar honvédség, őrá számíthat.

 

Kolozsvárról Budapestre teszi át székhelyét a kedvünkért Kulcsár Árpád, aki korábban az erdélyi közéleti-kulturális portál, a Transindex főszerkesztője volt. Ott korábban környezetvédelmi, majd kulturális rovatot is vezetett. Ezen felül irodalmi szerkesztőségekben is megfordult. 

 

Mostantól heti rendszerességgel, változó témákban és műfajokban jelentkezik Böcskei Balázs politológus, politikai elemző, az IDEA Intézet vezetője. Egotripek, kultúrkalózkodás, közéleti-politológiai kérdések komolyabban, kor-, város- és emberdiagnózisok még komolyabban, a XX. század átmentése a XXI. századba, és minden, mi a szemnek láthatatlan.

 

És ez még nem minden!

 

Napokon belül elkészül az Azonnali hírlevele is! Hétfőn, szerdán és pénteken reggel kapod majd a mailfiókodba – hétvégére pedig zenét, irodalmat, filmeket és programokat küldünk neked.

 

 

További jó olvasást kívánnak
 

Bakó Bea és Bukovics Martin
Azonnali-főszerkesztők

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A nemrég megválasztott, progresszív szlovák elnök beszédében minden polgár szolgálatát ígérte, és hitet tett az etnikai és nemzeti kisebbségek védelme mellett is.

Nehogy lemaradj bármiről is! Olvasd cikkeinket jóval előbb, mint mások! Mutatjuk, hogyan!

A paktumot még mindenki tagadja, de lehet benne ráció: a liberálisok megkapják az EP vezetését, cserébe a Néppárté lehet a Bizottság.

Akinek legközelebbi szövetségese Putyin keresztgyerekének apja.
Emiatt sokan fel is
mondtak az oroszpárti kézre került csatornánál.

Az Égei-tengerbe leengedett Airbus A330 ezzel a legnagyobb valaha elsüllyesztett repülő.

A hét kérdése

Ha már Kálmán Olga is feltűnt, itt az ideje, hogy átszakadjon az a gát, és minimum tíz név összejöjjön az ellenzék potenciális jelöltjeinek listájára!

Azért ide elnéznénk

A kilencvenedik. A pesti Duna-korzón, június 13-17. között.

A borzalmas név ellenére is érdemes újragondolni mindazt, amit erről az unalmasnak tűnő fajtáról tudni vélünk. Június 22.

A Piacok Napján az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi piaccá változik, idén már 6. alkalommal, június 23-án.

JazzTM, július 5-7. között Európa 2021-es kulturális fővárosában. Elég erős lineuppal, a közelben!

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

Hogy történt a rendszerváltás? Mit kell tudni a prágai gólemről? Milyen bosszúra készül az Álmok Fejedelme? Könyves Kálmán!

Valerij Pekar szerint az egész nyelvtörvényügy csak egy háborús ország átmeneti problémája. Interjú.

Amikor mi olyan speciálisnak érezzük magunkat, nem árt elmenni egy magát ugyanúgy meg- és feltalálni igyekvő másik volt szocialista fővárosba.

Ellenőriztük, mennyire vannak képben az emberek azzal, hogy kikre is lehet szavazni. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás