Villáminterjú Fekete-Győr Andrással: 80 százalékos résztvételben reménykedtem

Szerző: Aradi Péter
2022.04.03. 19:55

A Momentum egykori elnöke egyelőre nem tűnik feszültnek, bár az éjszakát félálomban töltötte.

Villáminterjú Fekete-Győr Andrással: 80 százalékos résztvételben reménykedtem

Milyen hangulatban kelt fel ma reggel?

Nem aludtam olyan jó, félálomban azért pörgött az agyam. Jó hangulatban keltem, bár kaptam havas képeket Telkiből például és vidékről is. Én a Déli Pályaudvar mellett lakom, ott nem volt hó, mert hamar elolvad. Mentünk 9 órára szavazni a kedvesemmel és a kisfiammal.

Hogy érezte magát a nap folyamán?

Jó hangulatban voltam egész nap. Négy évvel ezelőtt azért jobb hangulatban voltam, mert tűzött egész nap a nap, és nagyon megtévesztett ez engem. Nagy győzelemre számítottam. De én nem vagyok jós, nem szeretnék jósolni az időből.

Hogy tetszettek napközben a részvételi számok?

Én nagyon maximalista vagyok, nagyon szeretem a demokráciát, és annak örülnék, ha mindenki részt venne egy választáson. Ez, persze, leányálom. Én 80 százalékban reménykedtem a közvéleménykutatások alapján. Az, hogy 70 százalék körül van, az szerintem egy szép és jó szám. Én azzal elégedett volnék.

Most mit érez, kinek kedveznek a számok?

2018-ban azt hittük, a nagyobb mozgósítás az ellenzéknek kedvez, aztán a Fidesznek kedvezett. Általában viszont az ellenzéknek kedvez, úgyhogy ezt most nehéz eldönteni. Bízzunk benne, hogy a számok most nekünk kedveznek. Egy pár óra, és meglátjuk.

NYITÓKÉP: Azonnali

Aradi Péter
Aradi Péter Az Azonnali újságírója

Szeret futni, írni, olvasni, utazni. Mindenhol és mindenben leginkább az érdekli, ami így vagy úgy, de nagyon csúnyán elromlott.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek