Az asszisztense dekoltázsa miatt menesztették az ukrán oktatási miniszter helyettesét

Szerző: Aradi Péter
2021.12.29. 09:35

Menesztették Igor Garbaruk ukrán oktatási miniszter-helyettest, mert az asszisztense túlságosan kihívó ruhában jelent meg egy megbeszélésen, és a beszámolók alatt arról kezdtek találgatni az olvasók, vajon a fiatal nő escort-e vagy sem.

Az asszisztense dekoltázsa miatt menesztették az ukrán oktatási miniszter helyettesét

Garbaruk és asszisztense december 24-én látogatott Lvivbe, más néven Lembergbe, hogy a polgármesterrel találkozzanak, és megnézzék, hogyan működnek a városban a képzési központok, valamint részt vettek egy energiafelhasználással kapcsolatos fórumon is.

A találkozóról készült egy fotót is, amin Lemberg polgármestere, Andrij Szadovij és Igor Garbaruk, oktatási miniszter-helyettes mellett ott áll Krisztina Tiskun is, a miniszterhelyettes asszisztense. A képet egyébként

Tiskun töltötte fel az Instagramjára.

Tiskun nemcsak azzal verte ki a biztosítékot az olvasóknál, hogy a testhez tapadó, fekete ruhájának elég merész a dekoltázsa, hanem azzal is, hogy

egy keresztet is tűzött rá,

nem sokkal a kivillanó mellrészlete fölé.

A képet ide kattintva nézheti meg.

Megindultak a támadások

A fotót bemutató cikkek alá tucatjával érkeztek a gyűlölködő kommentek, Tiskun Instagramját is elárasztották a trollok.

„Azt hittem, mindenki úgy öltözik, ahogy neki tetszik, ahogy számára a legkényelmesebb” – írta az Instagramján Tiksun, aztán inkább priváttá tette a fiókot.

Az 1994. augusztus 30-án, éppen Lvivben született Krisztina Tiskun egyébként ügyvéd. A diplomáját is a helyi Ivan Franko Nemzeti Egyetemen szerezte, aztán felköltözött Kijevbe. Jelenleg is ügyvédasszisztensként dolgozik az egyik ottani ügyvédi irodánál.

Igor Garbaruk mindkettejük védelmében

egy Rudyard Kipling verset osztott meg,

azonban most úgy tűnik, ez ide kevés volt. A posztot törölte, és mint a Korrespondent Julia Hrisina, a Nép Szolgája párt képviselőjére hivatkozva írja, saját kérésére menesztették a posztjáról.

Igor Garbaruk mindössze 2020. július 15-e óta, azaz másfél évre töltötte be a posztot.

NYITÓKÉP: Facebook / Christina Tyshkun

Aradi Péter
Aradi Péter Az Azonnali újságírója

Szeret futni, írni, olvasni, utazni. Mindenhol és mindenben leginkább az érdekli, ami így vagy úgy, de nagyon csúnyán elromlott.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek