Ezt üzenik az emberek karácsonyra a politikusoknak

2017.12.23. 18:38

Mindegyik mondjon le! Végezzék rendesen a dolgukat! Ne a pénzt hajhásszák! Gondolják át a döntéseiket! Üljenek a helyükre fejkendős parasztnénik! Költözzön jó szándék a szívükbe! Az Azonnali a budapesti utca emberétől kérdezte meg, milyen üzeneteket tennének a politikusok karácsonyfái alá.

Két üzenetet közszolgálati jellegük miatt írásban is kiemelünk.

„Mindegyik mondjon le! És maga helyett egy fejkendős parasztnénit tegyen oda! Jobban tud gazdálkodni, aki a két világháborút túlélte, és tudott mit enni, és a gyerekeinek is tudott pénzt adni. A maiak semmit nem tudnak.”

És itt egy másik üzenet is.

„Próbáljanak meg egy olyan világon gondolkodni, ahol az emberek nagyon jól érzik magukat Magyarországon. Most sajnos ez nem így van. Sem a magyarok nagy többsége, sem a cigányok egésze nem érzi ma jól magát itthon.”

Amúgy meg: szeretet, béke, boldogság. Olvasóinknak is. Nem csak karácsonykor.

↑ A többi üzenetet a videóban nézhetik meg, érdemes! ↑

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek