+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. június 21. vasárnap, 09:30
Ha munkaeszközökről van szó, mindenkinek mások a preferenciái. Vannak, akik a praktikusságot és a sokoldalúságot részesítik előnyben. Vannak, akik a teljesítményt és a biztonságot, és vannak, akik a környezettudatosságot és a kényelmet. Egy valami azonban mindenkiben közös: a tökéletes választásra való törekvés.

Ez itt egy fizetett hirdetés, egy PR-cikk, jó olvasást hozzá!

A Fiat Professional megalkotta a megoldást, ugyanis a Fiat Ducato tökéletes választás!

A Ducato modellpaletta több mint 10.000 különböző kombinációval és verzióval büszkélkedik, melynek köszönhetően minden szakember és -méretétől függetlenül- minden vállalkozás számára tökéletes, hiszen így képes alkalmazkodni a munka során felmerülő összes igényhez. Egyszerre komfortos, agilis és funkcionális. Minden elvárásnak eleget tevő rakterével, számos konfigurációjával és nagy teljesítményével a 2020-as Ducato a legjobb megoldás minden helyzetre.

 

 

 

 

Széles választék, rugalmas megoldások

A profik számára bizonyára nem ismeretlen a Fiat Ducato termékpaletta, melyben megannyi lehetőség rejlik. 5 különböző tengelytáv, 6-féle járműhossz és össztömeg opciók széles skálája akár 4,25 tonnáig: legyen szó furgonokról, felépítményezhető vagy gyári platós alvázakról, a személyre szabhatóság nem kérdés a Ducato esetében.

A Ducato furgonok akár 2200 kg teherbírással érhetők el. A 8 és 17 m3 közötti raktér, illetve az elsőkerék-hajtás rendkívül praktikus szállítóvá teszi a Ducatot.  

A Ducato felépítményezhető verziói még nagyobb flexibilitást és szabadságot nyújtanak a tökéletes jármű kiválasztása során. Szimpla- és duplakabinos alváz verziói, vagy szimplakabinos padlólemezes kivitelei biztosíthatják Önnek a munkájához szükséges rugalmasságot.

Nehezebb rakományok szállítása esetén a Ducato gyári platós alvázai segítik a szakemberek munkáját. A palettát 5 szimplakabinos és 3 duplakabinos verzió alkotja. A Fiat Professional a gyári platókat 4,9-8,5 m2-es rakodófelülettel és Fiat garanciával kínálja. A kínálat sokszínűségét tovább bővítik a billenőplatós alvázak, melyek 3 irányba billenthetőek.

 A Ducatoval minden adott a professzionális, hatékony és megbízható munkavégzéshez, természetesen a teljesítmény is.

Személyre szabott teljesítmény

 

A Fiat Professional minden küldetéshez személyre szabott megoldást biztosít. A tanúsított 120, 140, 160 és 177 lóerős Euro 6d 2.3 MultiJet₂ motorok teljes palettája kiválóan jelképezi a Fiat Professional törekvését a teljesítmény növelésére, és ezzel párhuzamosan a fogyasztás csökkentésére.

A 140, 160 és 177 lóerős motorok az új 9-fokozatú automata váltó opcióval is elérhetők. A paletta minden motorja gyári Eco Pack csomaggal van felszerelve.

A Ducato Natural Power motorja a jármű üzemeltetési költségeit is redukálja amellett, hogy a földgáz-meghajtásnak köszönhetően rendkívül környezetkímélő.

De ez még nem minden, ugyanis a Ducato paletta hamarosan kiegészül a modell elektromos változatával, ezzel újabb környezetbarát alternatívát szolgáltatva mindazoknak, akik a Ducato számos kedvező tulajdonsága mellett a „zöld” irányvonal előnyeit is élvezni szeretnék.

Tehát a Ducato személyre szabhatósága a teljesítmény és a motorpaletta szempontjából sem kérdéses. Éppúgy, ahogy a biztonság és a kényelem terén sem.

Biztonság és kényelem

Mely szakembernek ne lenne fontos a biztonság, ha a vállalkozásáról van szó. A Ducato olyan innovatív, továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszerekkel biztosítja a veszélyhelyzetek elkerülhetőségét, mint a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő szenzor, az autonóm vészfék- és a holttérfigyelő rendszerek, melyek azokat a járműveket, veszélyforrásokat és akadályokat is érzékelik, amelyek nem a jármű előtt vannak. A technológia azonban nem csupán a védelmet segíti elő, a kényelmet is garantálja a Ducato fedélzetén.

A biztonságos és komfortos utazást szolgálja az új, könnyen kezelhető infotainment rendszer, mely 7 colos érintőképernyőt, valamint USB csatlakozót és digitális DAB rádióvevőt tartalmaz. Az új rendszer Apple CarPlay integrációt, valamint Android AutoTM kompatibilitást, és ezáltal telefontükrözést is kínál. A Bluetooth® funkciónak köszönhetően lehetővé válik a telefonhívások kihangosítása is, míg a kormányon elhelyezhető rádió-vezérlőszervek még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.

Agilitás, személyre szabhatóság, hatékonyság, profizmus. Ez a Fiat Ducato, mely azonnal megvásárolható készletről, akár 2,5% kamattal az MNB NHP Hajrá! Növekedési Hitelprogram konstrukciójával.

DUCATO KÉSZLETRŐL. AZONNAL.

Részletek itt: https://www.fiatprofessional.com/hu/ajanlatok/reszletesajanlatok.ducato-dupla-kabin

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A vírus reprodukciós rátája közben 1 alá esett náluk, azaz egyre kevésbé terjed.

A kezdeményezők szerint több tucat település vehetett részt az akcióban. A Minority Safepack elkaszálása ellen tiltakoztak.

Ezen a' héten egy lubok leplezi le az orosz nép ellenségit.

Hangörökség: Maurice, a kakas harca nem volt hiábavaló.

A sikeres alkotmányos vádeljárás jelentősége Trump diszkvalifikálása lenne egy következő elnökválasztásról.

Három hónap alatt szállítják le az összesen kétmillió adag Szputnyik V-vakcinát.

Egy év kell legalább a szakértő szerint, hogy beindulhasson a tavaly decemberben alapított cégnél egy covid-vakcina tömeges gyártása.

A hét kérdése

Még ugyan nem látni, mikor lesz vége a lockdownnak, de álmodozni azért lehet. A hét kérdésében pont ezt kell tenni!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Megújult a Helyzet, az Azonnali podcastja! Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere mesél cigányságról, vírusról és jellemfejlődésről.

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

A kormányra kerülő RMDSZ akár három minisztériumot is kaphat Romániában. A választáson meglepően jól szereplő szélsőjobboldal azonban a koalícióban is okozhat zavart.

A magyar kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van a Néppártban, a vétó hatásait pedig elszámította Orbán Viktor. Helyzet Stefano Bottonival és Hegedűs Dániellel!

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Twitter megosztás Google+ megosztás