Olyan szobrot kapott Mohamed Szalah, hogy felrobbant az internet

Szerző: Fekő Ádám
2018.11.05. 11:18

Nincs az a futballfenomén, akit ne lennének képesek a világ szobrászzsenijei röhejes formában megörökíteni!

Olyan szobrot kapott Mohamed Szalah, hogy felrobbant az internet

Néha jókat röhögünk a magyarországi köztéri szobrokon is, de ez a környékén sincs annak, amit most Egyiptom és a Liverpool fociistensége, Mohamed Szalah kapott: a sportolónak Sharm El Sheikh városában emeltek olyan szobrot, amitől azonnal beindult a közösségi média. Bár fent már látszik az arca, azért időzzünk el azon lábbal együtt, hogyan örökítették meg a 26 éves Szalaht!

Igen, tényleg úgy néz ki, mint a szándékosan nagy fejet kapott plüssállatok a boltban.

Az internetezőket viszont először a Reszkessetek, betörőkből ismert Marvra emlékeztette, és így egymás mellé téve tényleg van hasonlóság.

Másban viszont a Beavis és Butthead emléke sejlett fel!

Azt nem tudjuk, mi történik mostanában a köztéri szobrok piacán, hiszen nyáron Cristiano Ronaldo kapott olyan csodát a madeirai repülőtéren, hogy pár héttel később le is cserélték egy kevésbé torz verzióra.

Pedig csodásan nézett ki!

Ennek fényében mindenki becsülje meg Puskás Ferenc szobrát Óbudán, hiszen ott egyedül annyi a kérdéses, hogy mégis miért Óbudán állították fel a focizgató Öcsi bácsit?

FOTÓK: Twitter, budapest-foto.hu

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Cikkek a témában

Van még itt cikk a témában

Kommentek