+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Győri Boldizsár
2020. április 24. péntek, 07:35
Tizenegy új gyógyultja, de sajnos ugyanennyi új halottja is van a koronavírusnak Magyarországon: grafikonokon a legfrissebb információk!

Újabb 99 emberben mutatták ki a koronavírus-fertőzést, ezzel 2383 főre emelkedett a haza fertőzöttek száma az operatív törzs honlapja alapján. 

 

Az elmúlt 24 órában tizenegyen gyógyultan távozhattak a kórházból, ezzel 401-re emelkedett a számuk,

 

míg sajnos szintén tizenegy idős ember vesztette el az életét. Nagy részük egyébként nyolcvan év feletti beteg, ketten hetven év felettiek, míg egy 61 éves férfi is életet vesztette. A járvány következtében elhunytak száma Magyarországon így 250-re emelkedett.

 

Az elvégzett tesztek száma 2861-el emelkedett, ezzel egymillió főre vetítve Magyarország már több, mint hatezret tesztelt. Népességarányosan viszont továbbra is ez az egyik leggyengébb adat az EU-ban, Csehország például háromszor, Szlovákia pedig arányosan majdnem kétszer többet tesztel, mint Magyarország. A karanténba helyezett személyek száma a tegnapi nap után mára nem változott, 10942-en vannak hatósági házi karanténban.

 

A világban a fertőzések száma 2,7 millió, 730 ezren gyógyultak meg, és 191 ezren hunytak el a járvány következtében. Ha szeretnéd figyelemmel kísérni a magyarországi és regionális trendeket a koronavírussal kapcsolatban, kövesd az Azonnali folyamatosan frissülő adatbázisát!

 

 

 
comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Miután konfliktusmentesen nem bonyolítható le a jobbikos Sneider Tamás leváltása a parlament alelnöki székéből, a volt EP-képviselő Balczó Zoltán köszöni, de nem kér a jelölésből.

A manipulált kibocsátási adatok miatt a vásárlónak joga van kártérítést követelni a Volkswagentől, mondta ki a német legfelsőbb bíróság.

A koronavírus-járvány terjedésének lassulásával a vakcinalicit kezdődik a nagyhatalmak között.

21 ember gyógyult fel Magyarországon az új típusú koronavírusból, míg öten elhunytak. Mutatjuk a hétfői számokat!

Szexuális utalásokból Gyurcsánynál sincs hiány, és a kormánymédiát is megcsapta a szerelem szele a héten.

21 ember gyógyult fel Magyarországon az új típusú koronavírusból, és öt új halálozásról érkezett hír.

Mivel még mindig nem fogadták el az ország 2020-as költségvetését a választás megrendezésének rá eső felét sem tudja kifizetni.

A hét kérdése

Hiába vagyunk EU-tagok, a járvány előtti határforgalmat először nem valamelyik uniós szomszéddal, hanem a nem EU-tag Szerbiával állítottuk vissza. Mi ennek az oka? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Az Azonnali publicistája a nemzeti régiókról szóló polgári kezdeményezésről vitázik online május 25-én este 8-tól!

Az Azonnalin rendszeresen publikáló Szalai Máté is elemzi a Külügyi Intézet online beszélgetésén, május 26-án!

Ezért beszélget az űrhajóssal május 27-én Szujó Zoltán.

Ki nyerheti az amerikai elnökválasztást? Szakértők vitatják meg az American Corner május 28-i eseményén!

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

Ezt is szerettétek

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Hogyan élik meg a koronavírus-járványt a különböző generációk? Kiknek a legnehezebb most, és miért jött elő a nyugdíjasbashing?

Miért csapott látványos hisztiket az akkori román miniszterelnök Trianonban, miközben megkapták Erdélyt, a Bánság nagyobb részét és a Partiumot?

Twitter megosztás Google+ megosztás