+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. augusztus 18. vasárnap, 09:00
A lengyel katolikusokkal is állandóan háborúzó Adam Darski nem mérte fel igazán, milyen helyre akar bemenni edzeni kicsit, ezért amikor kiderült, hogy nem követi Jézust, hazaküldték.

Lengyelország leghíresebb metálosa, az Azonnalin már portrécikket is kapott Nergal (Adam Darski) továbbra sem úgy viszi tovább országa hírét, hogy annak örüljön a hangsúlyozottan katolikus vezetése: a Behemoth frontembere az amerikai Virginia Beach városában gondolta, hogy békésen elmehet gyúrni a koncertje előtt, de arra nem gondolt, hogy ő és kedvenc zenekarai egyházellenessége miatt dugába dől a terv

 

A norvég templomégetések idején híressé vált Darkthrone zenekar logójával ellátott pólójában ment volna be egy YMCA-terembe, amikor oda mentek hozzá, és megkérdezték, hogy tiszteli-e Jézust.

 

Nergal saját bevallása szerint azt válaszolta, hogy nem, ugyanis ő Lengyelországból érkezett, nekik pedig más isteneik vannak, emiatt megkérték, hogy távozzon. „Ez már háború! Próbálhattok cenzúrázni, elcibálhattok bíróságra, kérhetitek a gyerekeiteket, hogy bojkottálják a Behemoth koncertjeit, de az a napi edzésemmel nem baszakodhattok” – mondta Nergal.

 

 

Az nem teljesen tiszta, hogy a zenész szándékosan provokált-e a Darkthrone-pólóval, vagy csak figyelmetlen volt: a YMCA itt nem a Village People klasszikusára utal, hanem a Young Men Christians Association, vagyis fiatal keresztény férfiak szervezetének rövidítése, úgyhogy ha ezzel ő is tisztában volt, talán sejthette, hogy nem fognak annyira örülni a jelenlétének.

 

A YMCA nem kommentálta még az esetet.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

Olyan embert választottak a jobbikosok pártalapítványuk kuratóriumának élére,
akinek a neve máltai offshore iratokban merült fel.

A legnagyobb példányszámú szlovák napilap, a SME felvidéki magyar főszerkesztője, Beata Balogová egy héttel a szlovákiai választások előtt a Helyzetben!

Keményen beszólt Tóth
Bertalan a DK-ba igazoló polgármestereinek és a DK-nak is, kijelentve: senki nem tekintheti az MSZP-t a
saját lábtörlőjének!

A hét kérdése

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Azért ide elnéznénk

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

A francia új hullám mestere napjainkban is töretlenül alkot. Február 23-án a Film/Szocializmus című munkáját megtekinthetitek a Patyolatban.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás