Szotyizó: Kellenek a stadionok, de a magyar válogatott sikere nem a Fideszé

2021.06.25. 10:45

A magyar válogatott történelmet írt: bár a foci Eb-n a csoportkörből nem jutottunk tovább, a német válogatottal egy nagyon kiélezett meccsen 2-2-es döntetlent játszottunk. A Szotyizó legújabb adásában Schiffer Andrással és Böcskei Balázzsal azt jártuk körbe, mit jelent a magyar Eb-szereplés a focinkra nézve, és hogyan bántak a magyar szurkolókkal Münchenben. Podcast!

„Münchenben a magyar szurkolókkal szemben karhatalmi erőfitogtatás történt”

 

– kezdi a mondandóját Schiffer András, amikor a Szotyizó legújabb adásában a szerda esti német-magyar meccsen történtekről kérdeztük.

 

 

Az Azonnali Eb-műsorban a magyar szurkolókkal szemben az Allianz Arénában felsorakozó rohamrendőrök mellett szóbakerült az is,

 

vajon diadalt aratott vagy egyszerűen kiesett a magyar válogatott az Eb-ről;

 

számít-e politikailag, hogy Orbán Viktor megnézi-e élőben a válogatott meccsét;

 

mennyiben tekinthető kultúrának a sport, és mit mond el erről Petry Zsolt, Gulácsi Péter vagy a müncheni aréna szivárványosításának ügye;

 

 + miben különbözik Marco Rossi attitűdje az egyszeri magyar sportújságíróétól.

 

Az adásban Schiffer elmondja: ez a magyar válogatott simán kijuthat a világbajnokságra, Böcskei Balázs szerint pedig igaz lehet a kommentelői bölcsesség:

 

Szoboszlai visszatérésével újraindulhatnak a magyar kalandozások Európában.

 

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

 

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.