Meghalt Berki Krisztián

Szerző: Fekő Ádám
2022.05.06. 10:00

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

Meghalt Berki Krisztián

A Blikknek megerősítette a rendőrség, hogy 41 éves meghalt Berki Krisztián, az FTC kapusából influenszerré lett üzletember. 

Péntek reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel, tehát nem gyilkosság történt.

Berki Krisztián főállású celebként többször is bekapcsolódott a politikába is: a 2019-es budapesti főpolgármester-választáson el is indult, és korábban az Azonnalinak adott interjújában azt is belengette, 2022-ben is megpróbálkozik valamivel. Ez végül nem történt meg.

KIEMELT KÉP: Varsányi Bence / Azonnali

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek