„Hű lesz a nevéhez” – rengeteget lehet majd inni az ISZOMM eredményváróján

Szerző: Kósa András
2022.04.01. 15:25

A pártnak esélye sincs természetesen a parlamentbe jutásra, de Szanyi Tiborék a humorérzéküket azért megcsillogtatták.

„Hű lesz a nevéhez” – rengeteget lehet majd inni az ISZOMM eredményváróján

Az Igen Szolidaritás (teljes nevén Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom, azaz ISZOMM) is tart majd eredményváró bulit vasárnap. Bár a pártnak – amely egyébként a Munkáspárttal közösen próbálkozott a választásokon – csak összesen 49 körzetben sikerült egyáltalán jelöltet állítania, így még országos listája sincs, a jelek szerint ez a tény nem kedvetlenítette el Szanyi Tibort, az ISZOMM legismertebb politikusát.

A párt meghívójában ugyanis az szerepel, hogy

„az Igen Szolidaritás eredményváró bulit tart most vasárnap. 49 Munkáspárttal közös jelölt maradt állva, amire baromi büszkék vagyunk!”. A bulin természetesen Szanyi Tiborral és Thürmer Gyulával is lehet találkozni, ezen kívül „némi harapnivaló és sok innivaló várja Önöket (hogy hűek legyünk pártunk nevéhez)”.

Szanyi Tiborral kapcsolatban már sokszor emlegették, hogy túl sokat iszik, így az ISZOMM megalapítása óta is rendszeresen felmerül a pletyka.

Ehhez csak annyit tennénk hozzá, hogy tapasztalataink szerint bármely magyar párt bármely politikusával kapcsolatban a leglaposabb és elterjedtebb pletyka az, hogy:

  • az illető alkoholista,
  • az illető végstádiumos rákos, és hamarosan meg fog halni.

Szanyi Tiborral és Thürmer Gyulával egyébként hosszú és remek és nagyon hosszú interjút készítettünk, amit itt tud újra elolvasni.

NYITÓKÉP: Thürmer Gyula és Szanyi Tibor kávéval – egyelőre. Fotó: Fekő Ádám

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek