Szívinfarktust kapott Trump indiai rajongója, aki szobrot és szentélyt emelt neki

Szerző: Galavits Patrik
2020.10.12. 21:06

A 32 éves Bussza Krisna zokogott, mikor megtudta, hogy az amerikai elnök elkapta a koronavírust.

Szívinfarktust kapott Trump indiai rajongója, aki szobrot és szentélyt emelt neki

Vasárnap szívinfarktust kapott és meghalt a 32 éves indiai Bussza Krisna, aki Donald Trump amerikai elnök feltétlen rajongójaként vált ismertté.

A férfi elkötelezettsége jeléül korábban egy szentélyt is berendezett az elnöknek, amelybe egy életnagyságú Trump-szobrot is emelt, ez előtt pedig szertartásokat is bemutatott.

Krisna a közép-indiai Tupranban hunyt el, és nem kizárt, hogy halálának köze van Trump koronavírusos fertőzéséhez. Mikor ugyanis tudomást szerzett róla, hogy az elnök és neje, Melania is elkapta a koronavírust, két nappal ezt követően, október 4-én egy kétségbeesett videóüzenetben számolt be érzéseiről.

FOTÓ: PHAM HOANG / FACEBOOK

„Szomorú vagyok, mert Trump megfertőződött. Szerelemben élek az istenemmel az elmúlt négy évben” – zokogott a kamerába a Times of India szerint Krisna.

A férfi tényleg természetfeletti tulajdonságokkal ruházta fel Trumpot: korábban azt állította, hogy

az elnök megjelent álmában, és biztosította róla, hogy India le fogja győzni Pakisztánt a 2019-es krikett-világbajnokságon.
 

Az álma egyébként valóra vált.

Krisna aggodalma az elnökért ráadásul indokolatlannak tűnik, hiszen már elhagyhatta a kórházat, és újra teljes gőzzel kampányol az újraválasztásáért.

NYITÓKÉP: Bussza Krisna az általa emelt Trump-szoborral

FOTÓ: El Fatom / Facebook

Galavits Patrik
Galavits Patrik az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek