+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++

Nyakunkon az amerikai elnökválasztás, így hát mi másról is kérdeztük volna a képviselőket az új videónkban, mint arról, hogy

 

kinek szurkolnak: Donald Trumpnak vagy Joe Bidennek?

 

Ezen túl arra is kíváncsiak voltunk, hogy szerintük Magyarországnak melyik jelölt elnöksége lenne jobb.

 

Az igazat megvallva arra számítottunk, hogy a Fidesz-KDNP-sek feltétel nélkül Trumpra voksolnának, az ellenzéki pártok képviselői pedig mindenképpen ellene, de ennél sokkal érdekesebb a helyzet!

 

Meglepően sok képviselő inkább nem is választana senkit, például a független Sneider Tamás és az LMP-s Hohn Krisztina, de

 

nagyon nehéz helyzetben lenne, ha amerikai állampolgár lenne a mihazánkos Dúró Dóra is, sőt, lehet, el se menne szavazni.

 

Kálló Gergely, a Jobbik politikusa viszont egyértelműen Trumpra szavazna, és így tenne a független Volner János is. Pesti Imre fideszes képviselő is a republikánusoknak szurkol, viszont „van némi fenntartása” Trumppal kapcsolatban.

 

A párbeszédes Tordai Bence velük ellentétben még „egy főtt tojást se” bízna Trumpra, de az LMP-s Ungár Péter (aki egyébként az Azonnali többségi tulajdonosa – a szerk.) is Bident választaná, amellett, hogy szerinte az amerikai külpolitikára nincsen rettentően nagy hatása az elnöknek.

 

Aki viszont még last minute fogadni akar az amerikai elnökválasztásra, annak

 

Kósa Lajos tutiját ajánljuk, aki szerint „Trump győz, de lehet, hogy nem”.

 

Részletek a videóban!

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A gyógyszergyártó cég szerint az EU kötött velük túl későn szerződést, az EU szerint ők viszont rengeteg pénzt adtak az AstraZenecának, hogy ilyen véleletlenül se fordulhasson elő.

Egy lombardiai kórház elhunyt covidos betegeiről szóló aktáiban azzal szembesültek a nyomozók, hogy a betegek állapota hirtelen drasztikusan romlani kezdett.

A Fidesz központi e-mailcíme áll az Azonnali videóját ellopó trolloldal mögött, derítették ki.

A' HétköznaPITSAlódások punkus-banda musikálása után a' bohótz kopaszok által rútúl megveretett. De vajjon e' história ennyiben marad-é?

Hiába hív össze az ellenzék rendkívüli ülést a járványkezelésről, a fideszeseket semmi nem kötelezi arra, hogy azon meg is jelenjenek.

Eltökélt szándékuk, hogy megmentik Szlovákiát a liberálisoktól és a korrupciótól.

A firenzei jogászprofesszornak jó esélye van elkerülni az előrehozott választásokat.

A hét kérdése

Minden nap járványparáztató cikkek tucatjait termeli ki magából a magyar média, de van-e ezzel egyáltalán baj?

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Megújult a Helyzet, az Azonnali podcastja! Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere mesél cigányságról, vírusról és jellemfejlődésről.

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

A kormányra kerülő RMDSZ akár három minisztériumot is kaphat Romániában. A választáson meglepően jól szereplő szélsőjobboldal azonban a koalícióban is okozhat zavart.

A magyar kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van a Néppártban, a vétó hatásait pedig elszámította Orbán Viktor. Helyzet Stefano Bottonival és Hegedűs Dániellel!

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Twitter megosztás Google+ megosztás