Nem láttad jönni: Vona Gábor videón rappel

Szerző: Fekő Ádám
2019.05.21. 20:57

Kifürkészhetetlen utak ezek: miközben egykori párttársa épp életre hívta a Magyar Gárda utódját, Vona még a hiphopos mutogatást is imitálja kicsit.

Nem láttad jönni: Vona Gábor videón rappel

Egyelőre keressük az állunkat Vona Gábor következő vlogjának előzetesétől: a szélsőjobb ijesztő vezéreként a Jobbik élén ismertté vált, már majdnem egy éve inkább vloggerként dolgozó politikus rappeléssel vezeti fel következő videóját. Általában nem érdemes promóciókkal foglalkozni, de ez szinte történelem: itt egy politikus, aki ráadásul nem is olyan régen még a cigánybűnözés szó parlamentbe viteléért is felelt, aki most 

tényleg rappelve magyarázza el, mennyire érdemes megnézni majd a beszélgetését.

Amúg nem véletlen a rap, ugyanis az AK26 nevű rapzenekarból ismert Giajjenóval készül az adás, szóval Vona stílusban maradt. Annyira amúgy nem ment messzire interjúalanyért, ugyanis az AK26 nem csak rettentő népszerű msot az interneten, de a zenekart alkotó testvérpárt apja az a Molnár Tamás, aki egy ideig a Jobbik alelnöke is volt. 

A magyar rapperek többségétől eltérően Giajjenótól egyáltalán nem áll távol a politika, az alább hallható dala például a tavaly áprilisi választások után jelent meg, utána pedig egy interjúban fejtette ki nézeteit a magyar állam tevékenységéről. 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek