+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. november 27. kedd, 11:11
Miért nem kívánja már a pártpolitikát? Milyen a vloggerkedés? Nézd vissza a videót itt!

A Jobbik elnökéből vlogger lett Vona Gábor az április 8-i, a Fidesz harmadik kétharmadát hozó választást követően. De mégis miért?

 

Ennyire kilátástalan egy ellenzéki pártvezér élete? Vagy fordítva: ennyire csábító a youtuber világ?

 

Tényleg a Jobbikon múlt főleg a kétharmad, mint ahogy azt Szávay István állította az Azonnalinak adott interjújában nemrég? Mi köze a NER-nek a holtak seregéhez, aminek legyőzése Vona szerint fontosabb a vitáknál? Melyik ellenzéki formációban van most fantázia, egyáltalán, megállnak-e egymás mellett az ellenzék és a fantázia szavak?

 

Vona Gábor szerda délután az Azonnali olvasói rendelkezésére állt: szerkesztőségi telefonszámunkon lehetett hívni a vlogger-politikust. A lehetőség annyira csábító volt, hogy még a Hír TV riportere sem hagyta azt ki! Hogy miről kérdezték Vonát, visszanézheted ebben a videóban:

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mit szólnak a szex- és korrupciós botrányba keveredett győri polgármester újrázáshoz a győriek? Lecserélnék más fideszesre? Videó!

Az Extinction Rebellion-aktivisták forgalmas csomópontokat foglaltak el a klímaváltozás elleni harc jegyében, a tömegközlekedést
is lebénítva ezzel.

A kormányközeli Magyar Nemzet szerint a vasárnap újraválasztott győri polgármester kedden kiléphet a Fideszből.

Nem csupán a főpolgármesterséget és a kerületi polgármesteri helyek több, mint hatvan százalékát nyerte meg az ellenzék, még a helyi képviselőtestületekben is masszív többsége van.

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

A magyar kisebbségek politikai integrációjának lehetőségei és korlátai a két világháború között. Október 15. Izgi lesz!

A számok és olvasatok dzsungelében az Ellensúly folyóirat szerzői vágnak majd szépen rendet október 16-án.

Kömlődi Ferenc kiállításmegnyitója Barcs Miklóssal, október 18-án a Jurányi Suterene-ben!

Piactúra, szitabuli, térbeéneklés, séta és számháború a 8-ban. Október 18-19-én!

Bécsben, október 28-án!

Ezt is szerettétek

Minek folyton inspirálódni? – kérdez vissza Tarlós István, mikor arról kérdezzük, melyik kelet-európai város példájából inspirálódhatna Budapest. Nagyinterjű a főpolgival!

Elfogadna-e Tarlóstól tanácsot, és lesz-e Kálmán Olga az alpolgármestere? Azonnali-nagyinterjú Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével!

A főpolgármester-jelölt elmondja, miért foglalkozik ennyit Berki Krisztiánnal, és mit szól a Fidelitas cirkuszos plakátjaihoz, vagy Tarlós megafonozásához. Nagyinterjú!

Bécsben a lakások csaknem egyharmada önkormányzati tulajdonban van, és a város a magáncégek bérházépítési programjait is támogatja, hogy kordában tartsa az albérletárakat. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás