Melyik hazai épület katasztrófája hozhatná össze a magyarokat?

2019.04.18. 16:00

A Notre-Dame katasztrófája egész Európát megmozgatta. De mi tudná összehozni a magyarokat?

Melyik hazai épület katasztrófája hozhatná össze a magyarokat?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Hétfő este kigyulladt a párizsi Notre-Dame-székesegyház. A tüzet csak az után sikerült eloltani, hogy a tetőszerkezet nagy része leégett, a huszártorony leomlott. Az épület újjáépítésére elkötelezte magát Franciaország, és erre már különféle gazdag emberektől és még magyar településektől is kaptak felajánlásokat.

Szerda reggeli interjúnkban ennek nyomán György Péter esztétával arról is beszélgettünk, hogy van-e olyan hazai épület, aminek a katasztrófája össze tudná hozni a magyarokat. Szerinte ilyen a Dohány utcai zsinagóga vagy a pannonhalmi apátság.

Szerinted van olyan épület, amelynek akár részleges megsemmisülése összehozhatná a manapság végletekig megosztott magyar nemzetet? És ha igen, melyik az? Szavazz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek