+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Kulcsár T. Árpád
2019. február 6. szerda, 12:49
Egyet meg kell érteni: a média hatalmat is jelent, és ha azt akarjuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnökünk sokáig pásztorkodjon még fölöttünk, akkor biztosítani kell neki az ehhez szükséges médiumokat. Mert bár lehet ő tudója az igazságnak, mint régi sámánjaink, ha nem gyűlünk a tűz köré, hogy elmondhassa nekünk, akkor vazektómia lesz az egészből. Most pedig egy ilyen sámántűz hunyt ki.

Bár a Magyar Idők átnevezte magát Magyar Nemzetté, szellemisége nem tűnik el: azt mostantól Kulcsár T. Árpád viszi tovább az Azonnalin!

 

Bajtársak (háborúban ez a megszólítás dukál)!

 

Ma ismét szegényebb lett az ország egy lappal, ráadásul kritikus időszakban. Harci helyzetben ért minket egy súlyos veszteség.

 

Miért mondom ezt? Mert az ellenség olyan aljas módszereket vet be a politikai szimpátia begyűjtésére, amelyek hányingerkeltőek lennének bármely demokratikus országban, a választói bizalom hiányában megfogyatkozott repertoárjukban és kétségbeesésükben ratyi lángossütőkkel, káromkodó tinédzserekkel, faltörő kosként viselkedő Kunhalmi Ágnessel, a dagadt hasát és lyukas zokniját közszemlére tevő Hadházyval, a nemzet üléstermét meggyalázó erőszakos képviselőkkel, az utcákon randalírozó anarcho-csőcselékkel, sztrájkoló, s így az ország imázsára sarat dobáló munkásokkal.

 

Nem csoda, hogy a gondterhelt miniszterelnök verejtékben gyöngyöző homlokán napról napra mélyülnek a barázdák: az aggodalom ekéje hasítja azokat, és minden nap úgy kel fel, hogy ellenszélben kell dolgoznia, az ellenzéki médiafölényben a Soros zsoldjából magukat degeszre kereső fizetett ügynökök ugrásra készen arra várnak, hogy kikezdjék mindazokat az eredményeket, amiket nap mint nap elér nekünk a miniszterelnök úr mind a hazai, mind a nemzetközi vizeken, kínosan vakarózva próbálják elferdíteni a tényeket, mint nagyasszonyuk, a nem pont nőiességéről híres Szargentini asszonyság tette azt a 7-es cikkelyes eljárás során.

 

Szóval ebben az ellenséges helyzetben szűnik meg a Magyar Idők, és éled újra a Magyar Nemzet. Gondoljatok csak bele, mi vész most el: a Magyar Idők az első olyan nemzeti keresztény szellemiségű napilap volt, amire még nem tette rá az abortált csecsemők vérétől koszos kezét a liberálfasiszta csürhe: a Magyar Idők iránymutató volt a fakenews média által ránk borított sötétjében, rávilágított a balliberális kultúrterrorra, ami miatt évtizedeken át remek alkotók sorvadtak a feledésbe, a Magyar Idők nyíltan kiállt a keresztény értékek mellett, legyen szó politikáról, művészetről, mindennapokról.

 

Fogta a régi értékeinket, amelyeket már majdnem mind a szemétdombra dobtak az SZDSZ kutyái, lemosta, polírozta őket, és visszarakta az őket megillető vitrinbe.

 

Senki se értsen félre, egyáltalán nem gondolom, hogy nem kellett visszaszerezni a Magyar Nemzetet a magyar nemzetárulóktól, természetesen sokkal jobb így, hogy Simicska öncélú, a muszlimokhoz ezer szállal kötődő Vona rozzant szekerét toló lapja végre a nemzeti panteon őt megillető helyére kerül vissza. A Magyar Nemzet újra a Magyar Nemzeté lett. De a Magyar Idők viszont a megtisztulásunk szimbóluma volt, az új korszak eljövetelének ékes bizonyítéka, hogy

 

a mai magyar polgári társadalom szakít a zavaros közelmúlttal, és meg tudja teremteni magának a jövőbe vezető ösvényt azzal, hogy felfedezi a gondolkodása gyökereit.

 

Másrészt pedig ezzel a jobboldali sajtótermékek sokszínűsége is veszít, igaz ugyan, hogy van néhány megyei lap, amely jobboldali értékeket közvetít, de a Magyar Idők sajátos urbánus polgári konzervativizmusa, nyílt sisakos őszintesége, bátorsága olvasók százezreinek fog hiányozni. 

 

Egyet meg kell érteni: a média hatalmat is jelent, és ha azt akarjuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnökünk sokáig pásztorkodjon még fölöttünk, akkor biztosítani kell neki az ehhez szükséges médiumokat. Mert bár lehet ő tudója az igazságnak, mint régi sámánjaink, ha nem gyűlünk a tűz köré, hogy elmondhassa nekünk, akkor vazektómia lesz az egészből. Most pedig egy ilyen sámántűz hunyt ki,

 

Orbán sámánunk pedig kénytelen más tüzeket keresni, hogy átadhassa az üzenetet.

 

Nem tudom, ki itt a felelős, de kétségem sincs afelől, hogy egy elhibázott stratégiai döntés ez a jelen kényes szituációban, amikor ezer éves fennállásunk a cél, s ezzel együtt annak megakadályozása is, hogy az ellenség meggyőzze népünket arról, hogy az általuk képviselt irány, amely a bolsevizmus fajtalankodó orgiáival félig telt szakadéka felé vezet.

 

Úgyhogy ezért a döntésért valakinek majd vállalnia kell a felelősséget, vagy szimbolikusan, nemzetünk nagyjainak történelmi ítélőszéke előtt, vagy pedig ennél jóval konkrétabb bírálótestületek előtt.

 

Mindenesetre tudjátok, mekkora a tét, a kerítés áll, de meg kell érteni, hogy ez nem elég: a kerítést fenn kell tartani, különben ezek a vasfogú hazaárulók minden nap azon lesznek, hogy lyukat rágjanak rajta. A kerítés tehát gondolatokból is áll:

 

minden egyes igaz, a hazáért és népünk megmaradásáért kimondott szó egy-egy tüske a szögesdróton, amely megakadályozza, hogy barbár hordák tegyék pusztasággá a magyar alföld délibábos idilljét.

 

És higgyétek el nekem, bajtársak, nekem, aki Erdély tiszta hegyei közül érkeztem, Székelyföldről, ahol magyarabb minden szó, ahol nem migránsokkal, hanem medvékkel akar minket az EU kivándorlásra kényszeríteni, hogy nagyon rossz az a helyzet, amikor a többség hangja dominálja le a nyilvános teret. Ahol mondhatod az igazadat, nem figyel rád senki, mert románul teremtik az igazságot, és hiába tudod, hogy nem az az igazság, a saját igazaddal semmire sem mégy, nem tudod érvényesíteni. Hát ebben a helyzetben van miniszterelnök úr is,

 

az ellenzéki románkodás közben kell hallatnia a maga szerény hangját,

 

szerencsére egyelőre elér minket, de meddig, ha ilyen könnyen lemondunk egy ikonikus fórumunkról?

 

Ezért szólítalak fel titeket, ha legközelebb ilyen történne, ha valakinek eszébe jutna lelőni az Origót, vagy az Echo TV-t, ha bedarálná a remek tényfeltárásairól ismert Ripostot, akkor ne hagyjuk! Nem hagyhatjuk, hogy a baloldali médiafölény még jobban kiterebélyesedjen, s hogy félművelt nyápic firkászok mondják meg, merre az arra. Olyanok, akiknek Soros György köszörűsműhelyében arra fenték ki a nyelvét, hogy döfjenek vele, de akiknek azon kívül, hogy cinikus kritikával illetik a munkát, nincs koherens víziójuk a jövőre nézve,

 

Hacsak az nem, hogy újra minaretek álljanak a város fölött, mondjuk a Várban, a ferences kolostor helyén, és Vona Gábor főmüezzinként hívja a népet a reggeli imára. Mert ilyen kis hibákból lehet egy nagyon kisiklott jövő.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A német nemzetiségi listáról bejutott parlamenti képviselő, Ritter Imre mélyen hallgat.

Olga Ljubimova óriási aranyköpéseket felejtett a régi blogján: baromira nem értem a művészfilmeket, nem akarom megnézni a Mona Lisát, a British Museum időpazarlás volt, a Louvre-ba soha nem is mennék.

További gesztusokat tenne a spanyol kormány a katalánok felé. Nem véletlenül, hiszen tőlük függ a parlamenti többség.

A hétvégi olasz tartományi választások majd megmutatják: újjáépülés, vagy végleges leépülés következik-e.

Csalódott-e az MSZP-s Pollreisz Balázs győri polgármesterjelölt, hogy egy volt párttársa nyíltan a fideszes jelölt mellé állt? Válaszolt az Azonnalinak!

Az európai labdarúgó bajnokságok első osztályainak bevételi listáján Magyarország befért a legjobb húszba, a bevételi források eloszlásában Kazahsztánhoz hasonlítunk.

Kiszivárgott a bölcsek jelentése, eszerint a Fidesz maradhatna a Néppártban, de amíg nem viselkedik jól nyilvánosan, felfüggesztve marad.

A hét kérdése

A két zöldpárt már az összefogásvitában is ugyanott áll, egybe kell-e tehát olvadniuk? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Mit tettek a világ vezetői, hogy megfékezzék a klímaváltozást? Erre keresik a választ a MagNet Közösségi Házban január 24-én pénteken. Filmvetítés után szakértők beszélgetnek!

Beszélgetés, britpop DJ, pezsgő. Január 31-én, mikor máskor?

Erről a Fidesz is gyakran beszél, de ez most más lesz. Jakab András jogász és Gyurgyák János történész adnak elő február 12-én.

Kiállítás Jankovics Marcell ismert és kevésbé ismert műveiből: animációktól Trianon-rajzokig. Február 2-ig a Műcsarnokban.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Digital Health Summit, a digitális egészségügyi megoldásokon dolgozó szakemberek, fejlesztők, befektetők és az egészségügyi intézményvezetők fóruma.

Twitter megosztás Google+ megosztás