Trump ügyvédje szerint csak Trump emberei játszottak össze az oroszokkal

Szerző: Fekő Ádám
2019.01.17. 08:30

Maga az elnök már egyáltalán nem hajlandó válaszolni a vizsgálóbizottsági kérdésekre, de az ügyvédje most interjúban mentette volna ki a botrányból.

Trump ügyvédje szerint csak Trump emberei játszottak össze az oroszokkal

Donald Trump ügyvédje, Rudolph Giuliani helyi idő szerint szerda este azt állította, az előfordulhatott, hogy emberek Donald Trump stábjából összejátszottak az oroszokkal a 2016-os amerikai választási kampányban, de Trump konkrétan nem tett ilyet. A CNN-nek adott interjújában saját korábbi állításait is védte: 

„Soha nem állítottam, hogy nem volt a kampány alatt semmiféle együttműködés” 

– mondta a CNN-nek adott interjújában, hozzá téve, hogy maga Trump sem állított ilyet. 

Guiliani idén már bejelentette, hogy Trump jogi tanácsadói javaslatára a továbbiakban nem válaszol egyetlen kérdésére sem a kampányát bizottságnak. A Robert Mueller vezette különleges vizsgálóbizottság kifejezetten arra jött létre, hogy kivizsgálja, milyen formában volt kapcsolata az oroszokkal Donald Trumpnak és stábjának az elnökválasztási kampány alatt. Azt már maguk az oroszok sem tagadják, hogy belenyúltak a kampányba.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek