Aki Gyurcsányt bírálja, az román!

2019.01.06. 08:30

Beküldtünk egy igazi székelyt a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai közé a szombati kormányellenes tüntetésen, hogy megkérdezzük: mit üzennének a határon túliaknak, miért érdemes most tüntetni Orbán ellen?

A Demokratikus Koalíció a választási kampányban nem volt túl barátságos a határon túli magyarokkal, cserébe nagyítóval is nehezen lehet találni olyan külhoni magyart, aki a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson ellenük kampányoló Gyurcsányra szavazna.

Mégis: mivel győznék meg mondjuk a székelyeket Gyurcsány Ferenc szimpatizánsai, hogy most tüntessenek Orbán ellen?

Meg egyáltalán: milyen érzés nekik jobbikosokkal együtt tüntetni?

Ráadásul mindezt nem csak úgy megkérdeztük tőlük, hanem egyenesen Kulcsár Árpádot küldtük a szombati kormányellenes tüntetésre, és ő kérdezte meg őket, Kulcsár ugyanis nem csak székelynek hangzik, nem csak székelynek látszik, hanem ténylegesen székely is!

És hogy szánnának-e olyan sorsot Orbánnak a DK szimpatizánsai, mint ami Ceaușescunak kijutott? Nem mi kérdeztük, de ez is szóba került!

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója
Kulcsár Árpád
Kulcsár Árpád az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek