Mitől veszítheti el szavazói felét a Kétfarkú Kutya Párt?

2018.12.25. 09:03

Mivel lehetett eddig a legnagyobb örömet okozni a Kétfarkú Kutya Párt elnökének, Kovács Gergőnek? Hogyan kerül a képbe az eperfagyi? Év eleje helyett miért éppen augusztusban szokott újévi fogadalmat tenni? Az Azonnali karácsonyi videóinterjújából ezek is kiderülnek!

Még általános iskolában adott egy ezrest a haverjának, a haverja pedig visszaadta neki azt – ez volt a legjobb ajándék, amit valaha adott, illetve kapott a Kétfarkú Kutya Párt elnöke. Kovács Gergő az Azonnalinak adott karácsonyi videóinterjúban arról is beszélt: kedvenc karácsonyi dala a Cannibal Corpse-tól a Halott vérző angyal. Igaz, miután ezt elárulta, gyorsan meg is jegyezte:

„elvesztettük a szavazóink felét”.

A viccpárt vezetőjének a kedvenc ünnepi étele az eperfagyi, és azért szokott inkább augusztusban újévi fogadalmat tenni, mert év elején hideg van.

Az Azonnali más politikusokkal is készített karácsonyi videóinterjút. Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője elmondta, imádkozik-e a tüntetőkért, míg Puzsér Róbert független polgármester-jelölt azt árulta el, mit ajándékozna Orbán Viktornak karácsonyra.

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől
Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek