+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Hutter Marianna
2019. december 23. hétfő, 07:08
Gluténmentes szójafenyő, ajándék faszi és beragadt numlock – ezekről is beszélt a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke az Azonnalinak.

Itt az Azonnali nagy karácsonyi körkérdése: magyar közéleti személyiségeket és hírességeket kérdezünk körbe napról napra olyan kérdésekkel, amelyekbe akár némi ideológiai megosztottságot is bele lehet látni, már persze azon túl, hogy az illetőnek milyen a személyisége. A legújabb részben Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt társelnökét kérdeztük.

 

+ + +

 

Melyiket favorizálja: a valódi karácsonyfát, vagy a műanyagot? És miért?

 

A valódi műanyag egész jó, de vannak ezek a kamu igaziak, azokat is szeretem. Nálam évek óta tradicionális hangyabőr fenyő vagy vasfenyő van, de idén kacérkodok a gluténmentes szójafenyővel. 

 

Hány éves korban lehet elmondani a gyereknek, hogy ki hozza az ajándékot?

 

Egyéves kor előtt nyugodtan el lehet mondani bármilyen nyelven. Utána inkább csak németül.

 

A szomszéd ajándékairól felnőtt korban is érdemes hallgatni, amit viszont tőlem kapnak, azt már átadás előtt kiposztolom, hiszen adni jó. 

 

Melyik a helyes megnevezés: a Mikulás vagy a Télapó? És miért?

 

Pirosember, Azaszakállasrénszarvasoscsávó, Ajándékfaszi, Puttonyosarc, Finnpasas, Téligeci.

 

Mennyit költ idén karácsonyi ajándékra?

 

Beragadt a numlock, bocs, nem tudom leírni.

 

Milyen gyakran váltott vissza karácsonyi ajándékot, és mi volt az?

 

Kaptam 15 éve egy csúnya cipőt, azt minden évben visszaváltom. 

 

Mi volt a legbénább ajándék eddig, amit kapott?

 

Valami kedves, szívből jövő, otthon készített basz.

 

Mit venne karácsonyi ajándékként Orbán Viktornak, és mit Gyurcsány Ferencnek?

 

Nem tudom, kik ezek az emberek, de a Reszkessetek betörők 3-nak mindenki örül ilyenkor.

 

Ha van, mi az újévi fogadalma?  

 

Én csak azt szeretném, hogy gyermekeink egy szebb és boldogabb világban élhessenek évszaktól függetlenül.

 

FOTÓ: Petróczi Rafael / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Szilágyi György Jobbik-alelnököt indítják Jakab Péterék az előválasztáson a Budapest 14. választókerületben, ahol az előző két parlamenti választáson a Fidesz jelöltje nyert.

Az Európai Bizottság német elnöke protokollhibát vétett, amikor a kabinetfőnökével utasíttatta vissza az ukrán elnök meghívását Kijevbe.

Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a klasszikusoktól Harari világmegfejtéséig!

Budapest a költségvetéséből egymilliárd forintot különített el arra, hogy a politikusok helyett a városlakók dönthessék el, hogy mit fejlesszenek ebből a pénzből. De mire akarják költeni az adóforintokat a budapestiek?

Az elmúlt egy hónapban adták be az eddigi összes covid elleni oltás 58 százalékát, de ez nem egységesen oszlik el a világon. Mutatjuk, hogyan áll az oltásokkal Közép-Európa!

Sebastian Kurz osztrák kancellár sajtóinformációk szerint az FPÖ elnökével azt tervezte, hogy a szélsőjobboldali pártra cseréli le a Zöldeket a kormányban. Az FPÖ-frakció akadályozta ezt meg.

„Itt valami nagyon rohad”, mondta Voiculescu a román egészségügyről az őt híressé tevő 2019-es Colectiv című dokumentumfilmben.

A hét kérdése

Annyi érv és ellenérv merült fel a nyitás kapcsán, hogy mi nem tudunk dönteni, mondjátok el ti, mit gondoltok helyesnek!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Horváth Máté, a Dürer Kert koncertszervezője az Azonnalinak néhány részletet elárult arról, hogyan fog kinézni a lockdown utáni Dürer. Podcast!

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcról szeretünk egy jó adag nemzeti mázzal és pátosszal leöntve gondolkodni. De mi köze a nemzeti ünnep lezüllesztéséhez Torgyán Józsefnek? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás