+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Fekő Ádám
2018. november 12. hétfő, 09:37
Elképesztően vicces, hogy a fél ország pár kábelcsatornán ordibáló fiatal miatt dühöng, miközben közel sem ők az ország legnagyobb tahói.

Ezt a cikket az Azonnali Reggeli fekete nevű hírlevelének olvasói már ma reggel megkapták postaládájukba. Kérj hírlevelet te is!

 

Egy hete újra a VV családtól hangos a magyar internet! Az RTL II a Való Világ kilencedik szériáját is elindította, amivel nem csak VV Adrinak, VV Cintikének, VV Radicsnak vagy VV Csokinak adnak pár hónapig tartó országos ismertséget, hanem újra lett programja az ország erkölcscsőszeinek is! Végre elővehetik a Retek Klub gúnynevet, elmondhatják jó hangosan, hogy itt az emberiség selejtje gyűlik össze, amit szégyen, hogy mutatnak a tévében. 

 

Vannak persze érvek is itt! Hát milyen bunkókat választanak ki? Kurvák, pornósok, buzik és négerek, hát már mindenkit beengednek a tévébe? 

 

És ezt nézik a fiatalok, róluk vesznek példát!

 

Az a helyzet, hogy a Való Világ soha egy másodpercig sem akart úgy csinálni, mintha agysebészeket és hétköznapi hősöket hívnának be a műsorba, ezért is érdekes különösen, miért akadunk ki egy kábelcsatorna esti prosztózásán. Pláne úgy furcsa, hogy látjuk, mekkorát változott Magyarország 2002 óta.  

 

Abban az időszakban még tényleg kimondhatatlanul durvának számított az, ami a realitykben történik: kurvát hívtak be VV Okinak, VV Indián elmondta, hogy „én már kevesebbért is rúgtam szájba nőt”, VV Segalt a műsor után egy rakás kábítószer társaságában találta meg a rendőrség, szóval akkoriban tényleg kiemelkedően bunkónak számított ez a műsor az ország legnézettebb csatornájának esti műsorsávjában.

 

Azóta viszont eltelt több, mint 15 év, és már a trash legtökéletesebbjének számító VV4 óta is eltelt kilenc. A játékosok most sem olyan őrült okosak, viszont aki továbbra is azon pampog, hogy egy chippendale fiú egy szál faszban szaladgál a tévében, annak szívből javaslom, hogy nézze meg a többi csatorna kínálatát, az ugyanis sokkal lehangolóbb ezer Való Világnál.

 

Ameddig a Való Világ bevallottan arra épít, hogy jól szórakozzunk együgyű, de általában kedves fiatalokon, addig a Tényekben híradó címén nyom a TV2 annyi értelmetlen hülyeséget és hazugságot, amikből már két éve is verset lehetett faragni.

 

Ameddig azon pampogunk, hogy VV Reni csak most jött rá, miért mássalhangzó a mássalhangzó, addig az állami pénzeken felhizlalt propagandasajtó címlapon vonja kétségbe a nyár közepén, hogy káros lenne az UV-sugárzás. 

 

VV Csokit agysérültnek tartjuk, amiért megígérte, hogy a villában is néger lesz, de az nem zavaró, hogy Nógrádi György előadáson viccelődik azon, hogy szívesen dugna szép migráns nőket?

 

Zavar, hogy VV Józsi nem tud értelmesen kommunikálni, miközben egy olyan pártot választunk meg harmadszorra is, aminek az alelnöke néha beszélni sem tud, de ha mégis sikerül neki, akkor sincs semmi értelme az összerakott mondatainak?

 

Miközben a Való Világ szereplőin a szép magyar nyelvet kérjük számon, miért nem zavarja az ország 47 százalékát, hogy a kormánypárt ötös számú tagkönyvének birtokosa egy másik tévében fonalférgez, alkoholista faszoz le bárkit, akivel épp baja van a gazdáinak? 

 

Szabadon választott parlamenti közvetítés megtekintése sokkal nagyobb lelki sérülést okoz egy egészséges embernek, mint egy Való Világ-rész. Az utóbbi ugyanis csak egy műsor, az előbbin viszont elvileg az ország elitje mutatja be, milyen tökéletesen sikerült hozzáigazítani munkájuk minőségét a Való Világhoz.

 

Szóval kiről vegyen akkor a gyerek példát? Az már rég rossz, ha a fiatalok a tévéből vagy reklámokból akarnak példát venni, de ha fegyvert tartanának a fejemhez választásra kényszerítve, akkor én személy szerint jobban örülnék neki, ha a gyerekem majd VV Somára hasonlítana mondjuk Rogán Antal helyett. 

 

Nem azért, mert bármelyiküket ideális példaképnek tartom, de hát senki ne próbálja nekem bemagyarázni, hogy nem jobb egy őszinte bolond Rogán Antalnál.

 

Tetszett a cikk? Ha kérsz még ilyeneket, iratkozz fel a Reggeli fekete nevű hírlevelünkre! Hetente háromszor küldjük!

 
comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A Boszniában született német író, Saša Stanišić frankfurti beszédében bírálta Handkét.

Ez úgy sikerült Csorbai Ferencnek, hogy ellenfele, a fideszes Szekó József a kampány közben meghalt. Csorbai pártja, az MSZP egyhetes nyilatkozattal válaszolt a morális kérdésre.

Borkai Zsolt a szexbotránya óta másodszor szólalt meg. Kérdésekre nem válaszolt.

Kilenc méter mély kútba esett egy kecske a fővárosban, tűzoltók kellettek a megmentéséhez. Videós cukiságkontent a politikába belefáradt olvasóknak!

Zelenszkij elnöksége óta az orosz és az ukrán közvélemény is pozitívabban tekint a másik országra, amellyel de facto egyébként háborúban áll.

És azt, hogy egy csomó nagyvárosban tarolt az ellenzék? Pedig ott van, csak keresni kell.

Azzal, hogy két női jelöltet is megbuktatott az Európai Parlament, felborult az új bizottságban a nemi egyensúly. Szerinted ki legyen a magyar női jelölt? Szavazz!

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

A számok és olvasatok dzsungelében az Ellensúly folyóirat szerzői vágnak majd szépen rendet október 16-án.

Kömlődi Ferenc kiállításmegnyitója Barcs Miklóssal, október 18-án a Jurányi Suterene-ben!

Piactúra, szitabuli, térbeéneklés, séta és számháború a 8-ban. Október 18-19-én!

Bécsben, október 28-án!

Ezt is szerettétek

Minek folyton inspirálódni? – kérdez vissza Tarlós István, mikor arról kérdezzük, melyik kelet-európai város példájából inspirálódhatna Budapest. Nagyinterjű a főpolgival!

Elfogadna-e Tarlóstól tanácsot, és lesz-e Kálmán Olga az alpolgármestere? Azonnali-nagyinterjú Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével!

A főpolgármester-jelölt elmondja, miért foglalkozik ennyit Berki Krisztiánnal, és mit szól a Fidelitas cirkuszos plakátjaihoz, vagy Tarlós megafonozásához. Nagyinterjú!

Bécsben a lakások csaknem egyharmada önkormányzati tulajdonban van, és a város a magáncégek bérházépítési programjait is támogatja, hogy kordában tartsa az albérletárakat. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás