Nyáron jön az új Slipknot-lemez

Szerző: Petróczi Rafael
2018.10.16. 08:17

Az extrém megjelenéséről híres metálbanda énekese, Corey Taylor azt is elmondta, hogy az új lemez elkészülte után turnéra indul a zenekar.

Nyáron jön az új Slipknot-lemez

A metálrajongók örülhetnek: 2019 nyarán már hallgathatják az új Slipknot-albumot, ami a legutóbbi lemez, a 2014-es .5: The Gray Chapter szerves folytatása lesz. Erről számolt be a Fest TV-nek nyilatkozva a banda énekese, Corey Taylor, aki elmondta: a jövő évet a stúdiófelvéletelekkel fogják kezdeni. Ráadásul minden bizonnyal nem egy nyúlfarknyi anyagot fog a rajongók elé rakni az iowai zenekar:

„Húsz dalt demóztunk fel, és ezek nagyon, nagyon jók. Most már csak azt kell eldönteni, hogy melyek a legjobbak, aztán azokkal elkészíteni a lemezt. De igyekszünk megtalálni a módját, hogy mindenki hallhassa az összes új dalt.”

A Slipknot zenéjén túl mindenekelőtt az extrém megjelenéséről híres: mindegyik tag ijesztő, egyedi maszkot visel a színpadon, ami a zenei művészetük egyfajta lenyomatát képezi. A metálbanda – ami legutóbb 2015-ben járt Magyarországon – így csak azt követően indul majd turnékörútra, hogy a lemezhez illő maszkok is elkészültek. Ha valakinek nehéz lenne elképzelni, hogy milyen is élőben a zenekar, mutatunk egy példát.

NYITÓKÉP: Slipknot / Facebook

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek