+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2018. november 1. csütörtök, 11:11
Az All Out Life a Slipknot gyökereihez tér vissza, és arra emlékeztet, hogy a múltat nem kell megvetéssel eldobni.

Stílusosan, új klippel ünnepelte a Halloweent az extrém megjelenéséről ismert metálbanda, a Slipknot. Az All Out Life című szám több szempontból is említésre méltó. Egyrészről négy éve – a 5: The Gray Chapter album óta – ez az első új anyag, amit megismerhetünk, és ez az első tétel, amit meghallgathatunk a 2019 nyarán érkező új lemezről

 

Mindemellett a régi Slipknot-rajongók annak is örülhetnek, hogy az új tétel hangulatában, hangzásvilágában a banda kezdeti időszakához, a 2001-es Iowa albumhoz tér vissza. Ezt jól jelzi, hogy az amerikai együttes az Iowa borítójához kísértetiesen hasonló képpel reklámozta az All Out Life-ot. Míg az 2001-es lemez borítója egy kecskefejet ábrázol, addig a mostani kép ugyanezt röntgennézetből mutatja meg.

 

 

A gyökerekhez való visszatérést erősítette meg a Slipknot énekese, Corey Taylor is, aki az új klip kapcsán elmondta: „Nagyon zavar az az újabban elterjedt nézet, hogy csak az a jó, ami tíz perce jelent meg. Én is szeretem az új zenéket, de fontos, hogy a régebbiekről se feledkezzünk meg. Ne az számítson, hogy valami új-e vagy régi, hanem a tartalma, az, hogy jó-e vagy sem.

 

Az All Out Life egy olyan szám, aminek két célja van: egyrészt összehozni az embereket, másrészt emlékeztetni mindenkit arra, hogy a múlt nem olyasmi, amit megvetéssel el kell dobni.”

 

Corey emlékeztetett egyúttal arra is, hogy az új szám csupán egy részét mutatja meg annak, amivel a banda készül az elkövetkező időszakra. A Slipknot 2019 nyarán tervezi megjelentetni a következő, immár hatodik stúdióalbumát. A készülő lemezről sokat még nem tudni, a felvételek jövő év elején készülnek el, de a banda húsz dal demóját már felvette. Corey korábban azt nyilatkozta, hogy igyekeznek megtalálni a módját, hogy minden új dalt meghallgathassanak a rajongók.

 

Az új lemezre azért is érdemes várni, mert az énekes nemrégiben elmondta: a Slipknot történetének egyik legkeményebb dalát is sikerült megírniuk. Az új albumról szólva Corey hozzátette:

 

„Ez kibaszott őrült lesz. Az emberek a gatyájukba fognak csinálni, amikor meghallják.”

 

A banda az új lemez elkészítését követően turnéra indul. Az egyelőre nyilvános helyszínek alapján a magyar rajongókhoz legközelebb a június 13-16. között, az ausztriai Nickelsdorfban rendezett Nova Rock Fesztiválon fog fellépni a banda. Addig bőven van idő megtanulni az új számot is.

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

2020 nyarán még alig volt olyan EU-tagállam, amely rendelni akart volna azon oltásokból, amelyekkel december 27-e óta lényegében EU-szerte oltanak.

Aláírásgyűjtést indít a Mi Hazánk a járványügyi lezárások ellen, az oltásnál az önkéntességet hangsúlyozzák. Interjú!

A német törvényhozásban úgy kell berendezkedni a faxtalan életre, hogy a kormány még mindig 900 faxgépet használ.

Mark Rutte azonban jó eséllyel negyedszer is miniszterelnök lesz: pártja magasan vezet a közvélemény-kutatásokon.

A cégóriás elnöke és az egyik leányvállalat igazgatója is személyes okokra hivatkozott a cég közleményei szerint.

A baloldali ellenzék azzal vádolta, hogy soron kívül oltatja be magát, de péntektől Romániában már az állam működéséhez elengedhetetlen személyek hivatalosan is kaphatnak vakcinát.

Nem azért, mert ne értenének hozzá: a beoltatandó egészségügyi dolgozók nem jelentek meg az oltáson.

A hét kérdése

Még ugyan nem látni, mikor lesz vége a lockdownnak, de álmodozni azért lehet. A hét kérdésében pont ezt kell tenni!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

A kormányra kerülő RMDSZ akár három minisztériumot is kaphat Romániában. A választáson meglepően jól szereplő szélsőjobboldal azonban a koalícióban is okozhat zavart.

A magyar kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van a Néppártban, a vétó hatásait pedig elszámította Orbán Viktor. Helyzet Stefano Bottonival és Hegedűs Dániellel!

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Ahogy nő a koronavírus-fertőzöttek száma, úgy gyűjtenek egyre többen közvetlen tapasztalatot a járványügyi intézkedésekről. Ez alól az Azonnali szerkesztősége sem volt kivétel. Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás