+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2018. november 1. csütörtök, 11:11
Az All Out Life a Slipknot gyökereihez tér vissza, és arra emlékeztet, hogy a múltat nem kell megvetéssel eldobni.

Stílusosan, új klippel ünnepelte a Halloweent az extrém megjelenéséről ismert metálbanda, a Slipknot. Az All Out Life című szám több szempontból is említésre méltó. Egyrészről négy éve – a 5: The Gray Chapter album óta – ez az első új anyag, amit megismerhetünk, és ez az első tétel, amit meghallgathatunk a 2019 nyarán érkező új lemezről

 

Mindemellett a régi Slipknot-rajongók annak is örülhetnek, hogy az új tétel hangulatában, hangzásvilágában a banda kezdeti időszakához, a 2001-es Iowa albumhoz tér vissza. Ezt jól jelzi, hogy az amerikai együttes az Iowa borítójához kísértetiesen hasonló képpel reklámozta az All Out Life-ot. Míg az 2001-es lemez borítója egy kecskefejet ábrázol, addig a mostani kép ugyanezt röntgennézetből mutatja meg.

 

 

A gyökerekhez való visszatérést erősítette meg a Slipknot énekese, Corey Taylor is, aki az új klip kapcsán elmondta: „Nagyon zavar az az újabban elterjedt nézet, hogy csak az a jó, ami tíz perce jelent meg. Én is szeretem az új zenéket, de fontos, hogy a régebbiekről se feledkezzünk meg. Ne az számítson, hogy valami új-e vagy régi, hanem a tartalma, az, hogy jó-e vagy sem.

 

Az All Out Life egy olyan szám, aminek két célja van: egyrészt összehozni az embereket, másrészt emlékeztetni mindenkit arra, hogy a múlt nem olyasmi, amit megvetéssel el kell dobni.”

 

Corey emlékeztetett egyúttal arra is, hogy az új szám csupán egy részét mutatja meg annak, amivel a banda készül az elkövetkező időszakra. A Slipknot 2019 nyarán tervezi megjelentetni a következő, immár hatodik stúdióalbumát. A készülő lemezről sokat még nem tudni, a felvételek jövő év elején készülnek el, de a banda húsz dal demóját már felvette. Corey korábban azt nyilatkozta, hogy igyekeznek megtalálni a módját, hogy minden új dalt meghallgathassanak a rajongók.

 

Az új lemezre azért is érdemes várni, mert az énekes nemrégiben elmondta: a Slipknot történetének egyik legkeményebb dalát is sikerült megírniuk. Az új albumról szólva Corey hozzátette:

 

„Ez kibaszott őrült lesz. Az emberek a gatyájukba fognak csinálni, amikor meghallják.”

 

A banda az új lemez elkészítését követően turnéra indul. Az egyelőre nyilvános helyszínek alapján a magyar rajongókhoz legközelebb a június 13-16. között, az ausztriai Nickelsdorfban rendezett Nova Rock Fesztiválon fog fellépni a banda. Addig bőven van idő megtanulni az új számot is.

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Két emberjogi aktivista kampányt kezdett azért,
hogy az orosz döntéshozók alkossanak törvényt a
családon belüli erőszak ellen.

Miért töröltetett öt merevlemeznyi adatot Kurz egyik munkatársa a kancellár bukása elött még gyorsan?

Legyen a miénk is hosszabb? Szavazz!

Kiakadtak a prágai polgármester kijelentéseire, a cseh külügyminiszter csak annyit mondott, hogy nincs ráhatásuk a demokratikusan választott önkormányzatokra.

Az Emmi több mint 1,4 millió forintot fog költeni a rejtélyes tevékenységre, amelyről nem árulták el, hogy micsoda.

A hét kérdése

Föld alá vinnék a HÉV-et, de már idéntől 5-ös metrónak hívnák. Ilyen alapon bármi lehetne a hatos metró: mi legyen az?

Azért ide elnéznénk

A Művészetek Völgye legizgalmasabb borai július 19-28. között, esténként.

Az új-zélandi fiatalokból álló Alien Weaponry július 24-én a Dürerben meg is mutatja, hogy mennyire. Vendég: Cryptodira.

Hogyan érintette a Strache által felvásárolni akart Kronen Zeitungot az Ibiza-gate? Erről lesz szó. Bécs, július 25.

Verdi vagy Bernstein művein túl a zenekar két zenészének saját szerzeményét is elő fogja adni a Nemzeti Ifjúsági Fúvószenekar.

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

Hogyan sikerülhetett véget vetni csúcsoligarcha hatalmának, és mi vár most Európa legszegényebb országára? Mizsei Kálmán leírta!

Különböző nemzetiségű és párthovatartozású EP-képviselők mondták el az Azonnalinak, hogyan érintette őket a csúcsjelölti rendszer meghekkelése. Videó!

Akihez több botrány fűződik, mint önálló gondolat. A hétgyerekes családanya az egyik legsikertelenebb politikus: igaz, ahányszor megbukott, azt mindig felfelé tette.

Van mit ünnepelni az előválasztás után. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás