+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2018. november 1. csütörtök, 11:11
Az All Out Life a Slipknot gyökereihez tér vissza, és arra emlékeztet, hogy a múltat nem kell megvetéssel eldobni.

Stílusosan, új klippel ünnepelte a Halloweent az extrém megjelenéséről ismert metálbanda, a Slipknot. Az All Out Life című szám több szempontból is említésre méltó. Egyrészről négy éve – a 5: The Gray Chapter album óta – ez az első új anyag, amit megismerhetünk, és ez az első tétel, amit meghallgathatunk a 2019 nyarán érkező új lemezről

 

Mindemellett a régi Slipknot-rajongók annak is örülhetnek, hogy az új tétel hangulatában, hangzásvilágában a banda kezdeti időszakához, a 2001-es Iowa albumhoz tér vissza. Ezt jól jelzi, hogy az amerikai együttes az Iowa borítójához kísértetiesen hasonló képpel reklámozta az All Out Life-ot. Míg az 2001-es lemez borítója egy kecskefejet ábrázol, addig a mostani kép ugyanezt röntgennézetből mutatja meg.

 

 

A gyökerekhez való visszatérést erősítette meg a Slipknot énekese, Corey Taylor is, aki az új klip kapcsán elmondta: „Nagyon zavar az az újabban elterjedt nézet, hogy csak az a jó, ami tíz perce jelent meg. Én is szeretem az új zenéket, de fontos, hogy a régebbiekről se feledkezzünk meg. Ne az számítson, hogy valami új-e vagy régi, hanem a tartalma, az, hogy jó-e vagy sem.

 

Az All Out Life egy olyan szám, aminek két célja van: egyrészt összehozni az embereket, másrészt emlékeztetni mindenkit arra, hogy a múlt nem olyasmi, amit megvetéssel el kell dobni.”

 

Corey emlékeztetett egyúttal arra is, hogy az új szám csupán egy részét mutatja meg annak, amivel a banda készül az elkövetkező időszakra. A Slipknot 2019 nyarán tervezi megjelentetni a következő, immár hatodik stúdióalbumát. A készülő lemezről sokat még nem tudni, a felvételek jövő év elején készülnek el, de a banda húsz dal demóját már felvette. Corey korábban azt nyilatkozta, hogy igyekeznek megtalálni a módját, hogy minden új dalt meghallgathassanak a rajongók.

 

Az új lemezre azért is érdemes várni, mert az énekes nemrégiben elmondta: a Slipknot történetének egyik legkeményebb dalát is sikerült megírniuk. Az új albumról szólva Corey hozzátette:

 

„Ez kibaszott őrült lesz. Az emberek a gatyájukba fognak csinálni, amikor meghallják.”

 

A banda az új lemez elkészítését követően turnéra indul. Az egyelőre nyilvános helyszínek alapján a magyar rajongókhoz legközelebb a június 13-16. között, az ausztriai Nickelsdorfban rendezett Nova Rock Fesztiválon fog fellépni a banda. Addig bőven van idő megtanulni az új számot is.

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mit ajándékozna Gyurcsánynak és Orbánnak a Wellhello frontembere, és mennyi pénzt fog költeni karácsonyra?

Az ázsiai pénznek akkora hatalma van az európai topsportban, hogy simán el tudják hallgattatni a kínos ügyekről beszélő sportolókat.

A klímaaktivista posztolt magáról egy képet, ahogy egy túlzsúfolt német vonaton a földön ül csomagjaival, a német vasút szerint viszont nyugodtan ülhetett volna a saját, első osztályra szóló helyén is.

Volt szóvivő, aki élő adásban káromkodott, Boris Johnson pedig még fagyasztóba is bújt az újságírói kérdések elől. Szóval áll a báll, de miért is?

A volt Munkáspárt-tag, Corbyn-szövetséges Ken Livingstone szerint a „zsidó szavazatok nem segítettek” a párt esélyein.

Pollreisz Balázs postaládájába valószínűleg Borkai Zsolt legnagyobb rajongója dobott be egy irodalmi igényű fenyegető levelet, ami miatt a politikus a rendőrséghez is fordult azóta.

És miért várja ezt hatalmas tömeg a bastogne-i városháza előtt a hidegben? A furcsa népszokásnak a második világháborúhoz van köze.

A hét kérdése

Végre kilépnek a britek? Vagy folytatódik a komédia? Esetleg az egész brexit csak egy kitűnő médiahekk volt arra, hogy végre figyeljen a britekre valaki? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Ablonczy Balázs előadása az összeomlás rejtett oldalairól december 19-én.

Magyar topédesek december 20-án, Budakeszi, Kálvária Pince.

Nem csak szurkolóknak. Budapesten, az Ellátóházban, december 21-én.

Ez ilyen zene lesz. Pécsen, a Szabadkikötőben. December 29.

Az év egyik legjobb évnyitó bulija: Pécs komplett belvárosában koncertek délelőtt 10-től éjfélig. Január 4.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás