+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2019. március 18. hétfő, 14:03
Elválnak a Slipknot és a perkás Chris Fehn útjai. Fehnt azért rúgják ki, mert beperelte zenésztársait, mondván: átverték őt.
A Slipknot döntött: kirúgják a bandából a perkás Chris Fehn-t.

 

A Pinokkió-maszkban színparda lépő dobos több, mint húsz évig volt a banda tagja, és annak minden eddigi nagylemezén közreműködött. 

 

Az ügy előzménye, hogy az ütős beperelte zenésztársait, mert szerinte azok évek óta nem fizették ki a neki járó részesedést a turnék és a merchandise termékek után. A celebhírekkel foglalkozó The Blast cikke szerint Chris Fehn azt állítja, hogy két bandatag, Corey Taylor énekes és a másik ütős, Shawn Crahan számos, pár nappal ezelőttig titokban tartott cégen keresztül is bevételre tett szert a Slipknot tevékenysége után, amiből neki is járt volna részesedés, Fehn mégsem látott belőle egy fityinget sem. A perkás azt követelte, hogy a bíróság teljeskörűen vizsgálja át a Slipknot könyvelését, továbbá igényt tartott az elmaradt nyereségen túl kárpótlás fizetésére is.

 

Március 18-i hivatalos közleményében a banda egyértelművé tette: Chris Fehn többé nem tagja a Slipknotnak. Mint írják:

 

„Chris tudja jól, hogy miért nem tagja már a Slipknotnak. Csalódottak vagyunk amiatt, hogy azt választotta: ujjal mutogat és vádaskodik ahelyett, hogy megtette volna azt, ami a bandában maradásához szükséges.”

 

A közleményben a Slipknot kiemelte, hogy a hatodik nagylemezük elkészítésére, illetve az azt követő turnékörútra fókuszálnak. A banda még az új lemez – amiről eddig egy számot ismerünk –  augusztus 9-i megjelenése előtt ellátogat hazánkba: június 26-án, a VOLT fesztivál nyitónapján tekinthetik meg az immár Chris Fehn nélkül felálló bandát a rajongók. Arról, hogy ki fogja Fehn-t helyettesíteni – lesz-e egyáltalán valaki, aki átveszi a szerepét –, még nincs hír.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Brexit ide vagy oda, Jeremy Hunt brit külügyminiszter európai missziót küldene az iráni vizek közelébe, hogy védjék a hajózást.

A szaporodó medvetámadások miatt száznegyven medve kilövését engedélyezték, de az embereket is le akarják szoktatni a medveszelídítésről.

A Természetvédelmi Világszövetség szerint az
emberi tevékenység miatt
került veszélybe ennyi faj.

Bár Isztambulban csak ötszázezer szír menekültet regisztráltak, a valóságban egymillióan élhetnek ott,
ami feszültségekhez vezet.

Jövőbeli fenyegetéseket tár fel egy sci-fi írókból álló csapat, miközben a magáncégek is egyre inkább hajlamosak sci-fi írókat felfogadni, hogy segítsenek megálmodni a jövőt.

A hét kérdése

Föld alá vinnék a HÉV-et, de már idéntől 5-ös metrónak hívnák. Ilyen alapon bármi lehetne a hatos metró: mi legyen az?

Azért ide elnéznénk

A Művészetek Völgye legizgalmasabb borai július 19-28. között, esténként.

Az új-zélandi fiatalokból álló Alien Weaponry július 24-én a Dürerben meg is mutatja, hogy mennyire. Vendég: Cryptodira.

Hogyan érintette a Strache által felvásárolni akart Kronen Zeitungot az Ibiza-gate? Erről lesz szó. Bécs, július 25.

Tanúság? Cinkosság? Kortárs művészek fejtik meg a pannonhalmi főapátság galériájában. Egész nyáron!

Ezt is szerettétek

Hogyan sikerülhetett véget vetni csúcsoligarcha hatalmának, és mi vár most Európa legszegényebb országára? Mizsei Kálmán leírta!

Különböző nemzetiségű és párthovatartozású EP-képviselők mondták el az Azonnalinak, hogyan érintette őket a csúcsjelölti rendszer meghekkelése. Videó!

Akihez több botrány fűződik, mint önálló gondolat. A hétgyerekes családanya az egyik legsikertelenebb politikus: igaz, ahányszor megbukott, azt mindig felfelé tette.

Van mit ünnepelni az előválasztás után. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás