+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Petróczi Rafael
2019. március 18. hétfő, 14:03
Elválnak a Slipknot és a perkás Chris Fehn útjai. Fehnt azért rúgják ki, mert beperelte zenésztársait, mondván: átverték őt.
A Slipknot döntött: kirúgják a bandából a perkás Chris Fehn-t.

 

A Pinokkió-maszkban színparda lépő dobos több, mint húsz évig volt a banda tagja, és annak minden eddigi nagylemezén közreműködött. 

 

Az ügy előzménye, hogy az ütős beperelte zenésztársait, mert szerinte azok évek óta nem fizették ki a neki járó részesedést a turnék és a merchandise termékek után. A celebhírekkel foglalkozó The Blast cikke szerint Chris Fehn azt állítja, hogy két bandatag, Corey Taylor énekes és a másik ütős, Shawn Crahan számos, pár nappal ezelőttig titokban tartott cégen keresztül is bevételre tett szert a Slipknot tevékenysége után, amiből neki is járt volna részesedés, Fehn mégsem látott belőle egy fityinget sem. A perkás azt követelte, hogy a bíróság teljeskörűen vizsgálja át a Slipknot könyvelését, továbbá igényt tartott az elmaradt nyereségen túl kárpótlás fizetésére is.

 

Március 18-i hivatalos közleményében a banda egyértelművé tette: Chris Fehn többé nem tagja a Slipknotnak. Mint írják:

 

„Chris tudja jól, hogy miért nem tagja már a Slipknotnak. Csalódottak vagyunk amiatt, hogy azt választotta: ujjal mutogat és vádaskodik ahelyett, hogy megtette volna azt, ami a bandában maradásához szükséges.”

 

A közleményben a Slipknot kiemelte, hogy a hatodik nagylemezük elkészítésére, illetve az azt követő turnékörútra fókuszálnak. A banda még az új lemez – amiről eddig egy számot ismerünk –  augusztus 9-i megjelenése előtt ellátogat hazánkba: június 26-án, a VOLT fesztivál nyitónapján tekinthetik meg az immár Chris Fehn nélkül felálló bandát a rajongók. Arról, hogy ki fogja Fehn-t helyettesíteni – lesz-e egyáltalán valaki, aki átveszi a szerepét –, még nincs hír.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A Láng Zsolt vezette II. kerület kiadványa negyven oldalon büszkélkedett a sikerekkel, szerintük ez nem kampány. A Fővárosi Választási Bizottság szerint viszont az.

Külön szórakoztató lesz, hogy ha Zeman közbelép, Andrej Babiš is szignózhatja miniszterelnökként a saját felmentését.

A baloldali pártvezér nem
tudott egyértelműen állást foglalni a brexitkérdésben, szavazótábora bünteti is rendesen a Munkáspártot.

Negyven éve nem nézhetnek nők férfiakat sportolni Iránban, de a FIFA most biztosítékot kapott arra, hogy a válogatott kivételt fog képezni a világbajnokságon.

Egy friss felmérés szerint az ország szurkolóinak több, mint a fele szavazott a jobboldali pártokat tömörítő koalícióra.

A hét kérdése

Ha már soha nem leszünk annyira jó hely, hogy egy sorozat rajongói alapítsanak pártot, megnéztük, melyik darabhoz melyik formáció illik! A végén persze neked kell szavazni.

Azért ide elnéznénk

Konferencia Közép-Európa kilátásairól az NKE-n szeptember 26-án.

Milyen volt az erdélyi Magyar Autonóm Tartomány? Szeptember 27-én a Kutatók éjszakáján szó lesz róla.

Neoliberálisok, posztmarxisták, populisták vagy konzervatívok legyenek? Schiffer és Lányi megmondja. Szeptember 27.

Szeptember 28-án végig lehet kóstolni egy csomó gőzgombócot. Mellé koncertek.

Újra az irodalom és könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár október 10-től.

Ezt is szerettétek

Mennyire kapják meg a mindennapi szexizmust azok a lányok, akik bevallottan azzal akarnak érvényesülni, hogy jól néznek ki?

Kik azok, akikről első ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy hosszú évek óta fideszesek? Összeszedtük!

Kárpátaljáról viszont mentőt fizetnek a magyarok a határig, hogy eljussanak a rossznak tartott magyar egészségügybe. Mutatjuk, miért.

Mutatunk pár jó társasjátékot, amiben tényleg kell gondolkodni, és nem is feltétlenül a többiek kisemmizése vagy kiiktatása a cél. Azonnali-lista!

Twitter megosztás Google+ megosztás