+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++
Szerző: Hutter Marianna & Bakodi Péter
2018. október 15. hétfő, 18:31
Szivárványszínű jobbikos molinóval tiltakoztak a párt kiábrándult keményvonalasai a képviselői irodaház előtt, az Azonnali pedig arról kérdezte a jobbikos képviselőket, hogy mit szólnak a tiltakozáshoz és a frakciót otthagyókhoz. Mirkóczki Ádám például azt mondta: Volner Jánost már rég ki kellett volna zárni.

A Jobbik politikája elleni minitiltakozásba botlottunk a képviselői irodaház előtt. A magukat kiábrándult jobbikosnak valló, a pártot az LMP-hez való közeledés miatt bíráló molinót tartó demonstrálók állították: ők azt szeretnék, ha megállna a Jobbik balra (vagy jobbra?) tolódása, és nem zárnák ki Volnert a frakció után a pártból is. 

 

Mirkóczki szerint viszont megmosolyogtató, mikor „a Jobbik árulói aggódnak a Jobbikért”.

 

Hozzátette: ez az aggódás „NER-kompatibilis” módon történik és sok sikert kívánt az érintetteknek a Fidesz holdudvarában.

 

Z. Kárpát Dániel jobbikos országgyűlési képviselő arról beszélt, „fájdalmas” számára, ha valakinek az a „becsípődése”, hogy a régi közösségét ekézi a jövő építése helyett. Volner esetleges kizárását ugyanakkor nem kívánta kommentálni.

 

Nem kell a Jobbik szétszakadásától tartani – nyilatkozta Kepli Lajos, a párt országgyűlési képviselője. Volnerről szólva elmondta,

 

már az is súlyos etikai vétség volt, hogy nem adta vissza a mandatumát a párt kérésére.

 

Volnernek egyébként azért kellett mennie, mert kiszivárgott a kormánypárti sajtóhoz egy Jobbikot kritizáló levele. Kizárása miatt két további jobbikos is otthagyta a frakciót, Apáti István és Fülöp Erik.

 

FOTÓ: Bakodi Péter / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Azt követelik, hogy a középkor óta megtartott Ducasse D'Ath felvonulást távolítsák el az UNESCO világörökségi listájáról a feketére mázolt vadember figurája miatt.

Annyira felpörgött az ír határ kérdése, hogy még a német kancellár is elmondta, szerinte mik az esélyei Johnsonnak.

A születésétől siket Lee Duck-hee-ben senki sem hitt, amikor profi teniszkarriert álmodott magának. Ő az első siket, aki ATP-teniszmeccset nyert.

Négy fordulót kellett várni, hogy valakinek igazán szemet szúrjon a magyar lakosságú 16 ezres délvidéki város szurkolótábora.

A brit miniszterelnök szerint a kötelező vámhatár sérti az országa szuverenitását, és inkább modern technológia használatával oldaná meg.

A hét kérdése

Egy 34 millió forintos adakozás még bőven nem elég, de nekünk van pár ötletünk arra, hogy mivel lágyíthatná meg Tiborcz szeretett nemzetünk szívét!

Azért ide elnéznénk

A lassú élet ideálja mentén alkotó értékteremtők bemutatkozása a Balaton-felvidéken augusztus 18-án.

Ha a tűzijáték helyett inkább angol metalcore-ra csapatnád, augusztus 20-án a Dürerben a helyed. Vendég: Inhale Me.

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás