Több hangot az Azonnalira!

2018.05.26. 22:30

Véget ért a BL-döntő, lassan felemelkednek a fenekek a kanapéról, és elkezdődik az éjszaka. Ennek beindításához hoztunk nektek zenét. Mesélünk is róla.

Több hangot az Azonnalira!

A már több mint egy éve a produceri és DJ pályán lévő multi-instrumentalista művész, August Hoffer legújabb mixét csak nekünk készítette el. Karrierje elindításához döntő támogatást és tudást az azonnalis bulikon is rendszeresen játszó Simon Iddol adta, vele dolgozott együtt több mint egy évig, az első EP kiadásáig.

August Hoffer EP-je a német emerald&doreen kiadónál jelent meg. Ennek teltházas lemezbemutató buliját a Homerun bulisorozat egyik epizódjaként a Design Terminálban rendezték, idén februárban. August Hoffer zenélt még a Duna-parti Pontoonon, egy titkos és félillegális buliban is, nem beszélve arról, hogy lehetőséget kapott játszani a Több Technót a Parlamentbe választásnapi afterjén. Legközelebb június 9-én, Dabason, a Digital Piknik fesztiválon csíphetitek el.

Barna hajú és jobbkezes Hoffer, zenéje a melodic techno és a house között helyezkedik el.

Élvezzétek a mixét!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek