+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Bukovics Martin
2018. február 18. vasárnap, 11:48
Az Azonnali Spanyolországban bukkant egy Soros György közeledtét jelző bizonyítékra: a magyar származású tőzsdespekuláns az andalúziai Malaga egyik söröscímkéjéről kémleli a tengerpartot. Az Azonnali által megszólaltatott szakértők szerint ez veszélyes, és Európa iszlamizációját készítheti elő.

 

Spanyolországban, egy sör címkéjén húzta meg magát Soros György, a Fidesz aktuális főellensége!

 

„Ez veszélyes!” – így kommentálta az Azonnalinak egy neve elhallgatását kérő kormánypárti mágiaszakértő azokat a bizonyítékokat, amelyeket lapunk elsőként tár most a nyilvánosság elé. A varázsvilágban jártas szakember úgy látja, hogy azzal, hogy Soros György egy európai söröscímke alakját vette fel, bebizonyosodott, hogy a fekete mágiát sem fél majd használni a magyarországi választási kampányban. 

 

„Az alakváltás egyik célja, hogy más világokban olyan feladatokat teljesíthessünk, amelyet emberi alakban nem tudnánk. Gondoljunk csak Gwion alakjára, aki Cerridwen istennőnk elől menekült és váltott formákat. Belőle lett aztán Taliesin. Nekünk is, ha olyan világot járunk be asztrálisan, ahol el kell bújnunk, vagy rejtőznünk” – fogalmaz a szakértő, aki olvasóink figyelmét arra is felhívja, hogy az alakváltási művelet nagyon veszélyes, komoly előképzettséget igényel, amellyel a jelek szerint Soros rendelkezik. Szerinte nem lehet tudni, hol és hogyan jelenik meg legközelebb a spekuláns, ezért mindenkit arra kér, fokozott éberséggel és gyanakvással járjon világunk jelen dimenzióiban nagyjából addig, amíg az Uránusz a Felfelé Úszó Halak csillagaiba nem ér.

 

Szerinte nem meglepő, hogy Soros az állatvilágot túllépve a globális kapitalizmus termékeinek alakjait veszi fel. Bármilyen állat formáját magunkra ölthetjük, ám vannak olyan állatok, amelyek rögtön a személyiségünkhöz tartoznak és amolyan zsebből előhúzhatóak, magyarázza. Egy lapunk által megkérdezett pszichológus véleménye is alátámasztja ezt: szerinte Soros személyisége erősen torzult, ezért válhatott nála lehetővé, hogy ne állatként jelenjen meg, hanem egy olyan termék képében, amivel a lehető legközelebb férkőzhet az emberekhez.

 

 

Egy – a helyzet komolyságára való tekintettel – szintén neve elhallgatását kérő biztonságpolitikai szakértő arról számolt be az Azonnalinak, hogy az sem lehet véletlen, hogy az alakváltó Soros György pont egy nagy lélekszámú andalúziai kikötővárosban jelent meg. 

 

„A muszlimok közel nyolc évszázadon keresztül uralkodtak Andalúziában, ahol nem csupán a saját civilizációjukat építették fel. Hatást gyakoroltak Keletre és Nyugatra egyaránt, hiszen a muszlim Andalúzia hatása Európára és a szomszédos területekre tagadhatatlan” – hívja fel a figyelmet egy cikkre a szakértő, hozzátéve: ezt az időszakot az iszlám aranykorának is nevezik. Szerinte nem kizárható, tehát valószínű, hogy Soros Andalúziában most is azon munkálkodhat, hogy ez a korszak ismét eljöjjön.

 

 

A sör címkéjén persze – bármennyire is hasonlít – nem Soros György, hanem egy tipikus német turista látható, legalábbis ahogyan egy német turistát a Victoria marketingesei anno elképzeltek. Az 1928-ban alapított, szlogenjében mai napig malagai sör a katalán Damm-konszernhez tartozik, és egy ideje nem Malagában, hanem a tőle északkeletre található, hozzá hasonlóan nagyvárosnak számító Murciában gyártják.

 

A sör sajnos reménytelenül gyenge.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Újra itt van Ercsey Dániel boriskolája: ezen a héten az olaszrizlingről lehet mindent megtudni, amit csak érdemes.

A rendelkezésre álló vakcinákat lakosságarányosan osztanák szét az önkormányzatok között.

A volt SZDSZ-es politikus interjújában arról beszélt, az ellenzéknek a kis pártokat is beépítve nemzeti szövetséget alkotva kéne szabadságharcba indulnia a Fidesz ellen.

Kijöttek a közlönyben a csütörtökön bejelentett szigorítások részletei.

A bajor kormányfő közölte: a magyar kormánypártnak nincs többé helye az Európai Néppárt közösségében. Nem először fejezi ki, hogy véget ért a Fidesz és a CSU közötti jó kapcsolat.

Szerinte párttársait csak a miniszteri székek érdeklik.

A belarusz hatóságok szerint Szvjatlana Cihanouszkaja „hatalmas lázadást” szervezett az elnökválasztás után, és át akarta venni több önkormányzatban is a hatalmat.

A hét kérdése

Ezt nemcsak Deutsch Tamás kérdezi: miközben a Néppárt válaszol a sajtókérdésünkre, mondjátok el, miért!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az új, 2020-as Egri Csillagok virtuálisan kerülnek a boruniverzumba. Március 15-én.

Ezt is szerettétek

Varga Balázs, a Fekete Zaj alapítója és főszervezője, a Tixa jegyiroda ügyvezetője szerint a zeneiparnak óriási szüksége lenne egy erős, egységes szervezetre, amely nyomást gyakorolhat a kormányra.

A Helyzet-interjúban vendégünk Miklósy Krisztián synthwave zenész, akivel kitárgyaltuk, hogyan válik valósággá lassan a nyolcvanas évek sci-fijeinek retrofuturizmusa. Podcast!

Hogyan hat a klímaváltozásra a CSOK Vági Márton szerint? Csalár Bence divatblogger pedig a magyarok ízléséről, a divattal való kapcsolatukról és a magyar vidék divatjáról mesélt. Podcast!

Szálinger Balázs költővel beszéltünk, aki elmondja, miért vonult ki a városból és a Facebookról, és mi köze a költészethez a verses reklámoknak és Krúbinak.

Van-e a magyar politikában még élet Facebook nélkül? Ezt a kérdést vitatjuk meg az elején! A második fele: meglepetés!

Megújult a Helyzet, az Azonnali podcastja! Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere mesél cigányságról, vírusról és jellemfejlődésről.

Twitter megosztás Google+ megosztás