Váratlan helyről támad Soros!

Szerző: Bukovics Martin
2018.02.18. 11:48

Az Azonnali Spanyolországban bukkant egy Soros György közeledtét jelző bizonyítékra: a magyar származású tőzsdespekuláns az andalúziai Malaga egyik söröscímkéjéről kémleli a tengerpartot. Az Azonnali által megszólaltatott szakértők szerint ez veszélyes, és Európa iszlamizációját készítheti elő.

Váratlan helyről támad Soros!
Spanyolországban, egy sör címkéjén húzta meg magát Soros György, a Fidesz aktuális főellensége!

„Ez veszélyes!” – így kommentálta az Azonnalinak egy neve elhallgatását kérő kormánypárti mágiaszakértő azokat a bizonyítékokat, amelyeket lapunk elsőként tár most a nyilvánosság elé. A varázsvilágban jártas szakember úgy látja, hogy azzal, hogy Soros György egy európai söröscímke alakját vette fel, bebizonyosodott, hogy a fekete mágiát sem fél majd használni a magyarországi választási kampányban. 

„Az alakváltás egyik célja, hogy más világokban olyan feladatokat teljesíthessünk, amelyet emberi alakban nem tudnánk. Gondoljunk csak Gwion alakjára, aki Cerridwen istennőnk elől menekült és váltott formákat. Belőle lett aztán Taliesin. Nekünk is, ha olyan világot járunk be asztrálisan, ahol el kell bújnunk, vagy rejtőznünk” – fogalmaz a szakértő, aki olvasóink figyelmét arra is felhívja, hogy az alakváltási művelet nagyon veszélyes, komoly előképzettséget igényel, amellyel a jelek szerint Soros rendelkezik. Szerinte nem lehet tudni, hol és hogyan jelenik meg legközelebb a spekuláns, ezért mindenkit arra kér, fokozott éberséggel és gyanakvással járjon világunk jelen dimenzióiban nagyjából addig, amíg az Uránusz a Felfelé Úszó Halak csillagaiba nem ér.

Szerinte nem meglepő, hogy Soros az állatvilágot túllépve a globális kapitalizmus termékeinek alakjait veszi fel. Bármilyen állat formáját magunkra ölthetjük, ám vannak olyan állatok, amelyek rögtön a személyiségünkhöz tartoznak és amolyan zsebből előhúzhatóak, magyarázza. Egy lapunk által megkérdezett pszichológus véleménye is alátámasztja ezt: szerinte Soros személyisége erősen torzult, ezért válhatott nála lehetővé, hogy ne állatként jelenjen meg, hanem egy olyan termék képében, amivel a lehető legközelebb férkőzhet az emberekhez.

Egy – a helyzet komolyságára való tekintettel – szintén neve elhallgatását kérő biztonságpolitikai szakértő arról számolt be az Azonnalinak, hogy az sem lehet véletlen, hogy az alakváltó Soros György pont egy nagy lélekszámú andalúziai kikötővárosban jelent meg. 

„A muszlimok közel nyolc évszázadon keresztül uralkodtak Andalúziában, ahol nem csupán a saját civilizációjukat építették fel. Hatást gyakoroltak Keletre és Nyugatra egyaránt, hiszen a muszlim Andalúzia hatása Európára és a szomszédos területekre tagadhatatlan” – hívja fel a figyelmet egy cikkre a szakértő, hozzátéve: ezt az időszakot az iszlám aranykorának is nevezik. Szerinte nem kizárható, tehát valószínű, hogy Soros Andalúziában most is azon munkálkodhat, hogy ez a korszak ismét eljöjjön.

A sör címkéjén persze – bármennyire is hasonlít – nem Soros György, hanem egy tipikus német turista látható, legalábbis ahogyan egy német turistát a Victoria marketingesei anno elképzeltek. Az 1928-ban alapított, szlogenjében mai napig malagai sör a katalán Damm-konszernhez tartozik, és egy ideje nem Malagában, hanem a tőle északkeletre található, hozzá hasonlóan nagyvárosnak számító Murciában gyártják.

A sör sajnos reménytelenül gyenge.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek