Az egyik legkeményebb kormánypárti propagandaoldal is kiakadt a megszorításokon

Szerző: Balogh Gábor
2022.07.14. 09:05

Alaposan kibukott a korábban szinte kizárólag kőkemény fideszes és oroszpárti progapandában utazó „Számok – a baloldali hírek ellenszere” nevű Facebook oldal.

Az egyik legkeményebb kormánypárti propagandaoldal is kiakadt a megszorításokon

A rezsicsökkentés lefaragásáról szóló tegnapi bejelentés után ellepték a magyar netet azoknak az átlagos fogyasztóknak a panaszai, akik a kormány által kiszámolt „átlagos fogyasztó” keretei közé nem férnek be, így elveszítik az eddigi kedvezményeket.

Meglepő módon melléjük sorakozott fel az egyik legismertebb kormánypárti propagandafelület is. A több mint 100 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalon ezúttal nem azt matekozták ki, hogy szerintük miért hazudik az ellenzék, és miért van igaza a Fidesznek. A névtelen admin most arról panaszkodik, hogy óriásit fog bukni a rezsicsökkentés korlátozása miatt.

„Ez van, átvert bennünket a Fidesz (félig). Az intézkedés nagyjából 50 000 forintot vesz el a családunktól. Nem erre szavaztunk!”

– írják az oldalon.

Az ismeretlen szerző azt állítja, egy négytagú családban él, amely kertészkedéssel is foglalkozik, a locsolás pedig alaposan megdobja a fogyasztásukat, így elbukják a rezsicsökkentést.

„Sorry, de nem fogjuk megvédeni sem a mai bejelentést, sem a KATA módosítását, mert mindkettővel a kormány elvesz az emberektől” – szögezi le a korábban harciasan kormánypárti oldal.

NYITÓKÉP: Tüntetés a KATA-törvény módosítása ellen, 2022. július 12-én

FOTÓ: Aradi Péter/Azonnali

Balogh Gábor
Balogh Gábor Az Azonnali újságírója

Kismartontól Gyimesbükkig, Árvától Pancsováig, a Scootertől a Slayerig, az Ismerős Arcoktól a Honeybeastig, Nyirőtől Spiróig, Reményik Sándortól Závada Péterig, az öreg Jászi Oszkártól a fiatal Szekfű Gyuláig, az Újpesttől...csak az Újpestig.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek