Fotók: fröccsöntött műanyag Szent Istvánról és Máriáról málik a festék 2,3 milliárd forint uniós pénzből

Szerző: Kósa András
2022.04.02. 10:07

Hadházy Ákos ismét igazi gyöngyszemre bukkant. A bónusz a nem akadálymentesített mozgássérült-vécé, ami parkolóőr bódénak is kiváló!

Fotók: fröccsöntött műanyag Szent Istvánról és Máriáról málik a festék 2,3 milliárd forint uniós pénzből

Összesen 2.3 milliárd forint uniós pénzt nyert Tokaj és környéke turisztikai fejlesztésekre hét éve, ennyiből rengeteg értelmetlen, pénzszóró beruházást lehet(itt) végrehajtani Koncz Zsófia választókörzetében. Hadházy Ákos független képviselő ismét egy igazi gyöngyszemre bukkant, ezúttal Legyesbénye határában. (Még több fotó itt.)

A község által 72 millió forintból rendelt „sétáló és emlékpark” tökéletesen elhagyatva rohad szépen csendben a tavaszi esőben, még az a szerencse, hogy Szent Istvánt, Máriát és Szent Lászlót műanyagba fröccsöntöttek az „alkotók”. Így korrózió nem fenyegeti őket, igaz a festék már erősen másik róluk.

Mindehhez tökéletesen passzol az a bódé, ami a jelek szerint egyszerre szolgálhat mozgássérült vécéként és parkolóőr bódéként is. Inkább az utóbbi a valószínű, hiszen az objektumot nem sikerült akadálymentésítve elhelyezni.

NYITÓKÉP: Hadházy Ákos Facebook

Kósa András
Kósa András Az Azonnali főszerkesztője

A belpolitikán kívül külpolitikával és uniós ügyekkel is szívesen foglalkozik, de természetesen a focihoz is ért. Beszélni legalábbis szeret róla.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek