A gendersemleges pingvin szerint a Munkáspárt nyeri a brit választást. És szerinted?

Szerző: Pintér Bence
2019.12.12. 18:06

Csütörtök van, választanak a britek, eldőlhet a szigetország sorsa. Egy gendersemleges pingvin tegnap megjósolta, hogy a baloldal nyer, de mit mondasz te?

A gendersemleges pingvin szerint a Munkáspárt nyeri a brit választást. És szerinted?

Évadzáró epizódjához érkezik csütörtök este a Kilépés nélküli brexit: a szeptember elején Boris Johnson párton belüli trónra emelésével indult harmadik évad drámai csúcspontja egy előrehozott választás, amelyen eldől, hogy Boris Johnson az előrejelzéseknek megfelelően megszerzi-e a többséget ahhoz, hogy brexitmegállapodását keresztülverje a parlamenten, vagy sem.

Egy londoni állatkert pingvinjei már tegnap választottak, köztük a gendersemleges pingvin, Ziggy is úgy voksolt, hogy Jeremy Corbyn lesz a miniszterelnök, tehát a Munkáspárt nyer

írja a PinkNews.

Ziggyt egyébként leszbikus pingvinszülők nevelték fel, és a Sea Life London Aquarium úgy döntött, hogy gendersemlegesen fogják nevelni, ami a cikk szerint a vadon élő pingvineknél egyébként természetes.

A választáson egyébként az utolsó előrejelzések szerint is a konzervatívok vezetnek, méghozzá közel tíz százalékponttal, a jelek szerint tehát Johnson fog újrázni. A brexitmizéria azonban bizonyította, hogy itt bármi megtörténhet, tehát semmit se vegyünk biztosra.

De ne hagyjuk, hogy csak a gendersemleges pingvinek és a közvélemény-kutatók szava számítson! Szerintetek ki nyer csütörtökön?
Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek