+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. január 15. szerda, 18:22
Még mindig nem tudja túltenni magát az ország Győr egykori polgármesterének horvátországi nyaralásán, úgyhogy biztos nem csak a mi fantáziánkat mozgatja Borkai sorsa.

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

 

Borkai Zsoltról még mindig szó van, ami nem csoda: emberemlékezet óta nem szólt ekkorát politikushoz kötődő balhé. Nem csoda, hiszen lehet itt szó sikkasztásról, börtönről, szakításról vagy egyszerű hazudozásról, a legérdekesebb 2019-ben is az volt, ha valaki úgy érzi jól magát, hogy azt meg kéne gyónni a papnak vasárnap! A videó mögé kapcsolt Audi-ügyről persze sokkal kevesebben beszélnek, mint a jachtos dugásról, de ez is csak az előbbi állítást igazolja.

 

Győr szexvideója ellenére is megválasztott, aztán lemondott fideszes polgármesteréről viszont a szomorú lemondása óta nem hallani semmit. Nem tudni, hol van, mit csinál, mik a tervei életének annak a szakaszára, amikor már nem rajongja körül egy emberként Győr városa. Azt se tudjuk, elengedte-e kezét a pártja tényleg, vagy csak a tévében ítélik el az irigykedó öregemberek.

 

Úgyhogy épp itt az idő, hogy te szavazd meg: mit csinálhat most a magyar politika Kim Kardashianja? Szereti még a hajókat? Vagy megbánta volna az egészet? Annyi lehetőség van!

 

Közben azért ne hallgassuk el, hogy Győrben választások lesznek, ahol Borkai helyére a fidesz Dézsi Csaba Andrást indítja, az ellenzék közös képviselője pedig az MSZP-s Pollreisz Balázs lesz. Vitát is szerveztünk nekik, itt minden részletet megtudhatsz, ide kattintva pedig az eventet találod meg, gyere el! Persze csak miután szavaztál alább.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Vasárnap ismeretette részletesebb előválasztási programját a párt. Négyhetes munkahét, új választási rendszer, bérlakásprogram. A részletekért olvasd el a cikkünk!

Újra itt van Ercsey Dániel boriskolája: ezen a héten az olaszrizlingről lehet mindent megtudni, amit csak érdemes.

A rendelkezésre álló vakcinákat lakosságarányosan osztanák szét az önkormányzatok között.

A volt SZDSZ-es politikus interjújában arról beszélt, az ellenzéknek a kis pártokat is beépítve nemzeti szövetséget alkotva kéne szabadságharcba indulnia a Fidesz ellen.

Kijöttek a közlönyben a csütörtökön bejelentett szigorítások részletei.

A bajor kormányfő közölte: a magyar kormánypártnak nincs többé helye az Európai Néppárt közösségében. Nem először fejezi ki, hogy véget ért a Fidesz és a CSU közötti jó kapcsolat.

Szerinte párttársait csak a miniszteri székek érdeklik.

A hét kérdése

Ezt nemcsak Deutsch Tamás kérdezi: miközben a Néppárt válaszol a sajtókérdésünkre, mondjátok el, miért!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az új, 2020-as Egri Csillagok virtuálisan kerülnek a boruniverzumba. Március 15-én.

Ezt is szerettétek

Varga Balázs, a Fekete Zaj alapítója és főszervezője, a Tixa jegyiroda ügyvezetője szerint a zeneiparnak óriási szüksége lenne egy erős, egységes szervezetre, amely nyomást gyakorolhat a kormányra.

A Helyzet-interjúban vendégünk Miklósy Krisztián synthwave zenész, akivel kitárgyaltuk, hogyan válik valósággá lassan a nyolcvanas évek sci-fijeinek retrofuturizmusa. Podcast!

Hogyan hat a klímaváltozásra a CSOK Vági Márton szerint? Csalár Bence divatblogger pedig a magyarok ízléséről, a divattal való kapcsolatukról és a magyar vidék divatjáról mesélt. Podcast!

Szálinger Balázs költővel beszéltünk, aki elmondja, miért vonult ki a városból és a Facebookról, és mi köze a költészethez a verses reklámoknak és Krúbinak.

Van-e a magyar politikában még élet Facebook nélkül? Ezt a kérdést vitatjuk meg az elején! A második fele: meglepetés!

Megújult a Helyzet, az Azonnali podcastja! Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere mesél cigányságról, vírusról és jellemfejlődésről.

Twitter megosztás Google+ megosztás