Mit kéne tennie Tiborcz Istvánnak, ahhoz hogy szimpatikusabb legyen?

2019.08.18. 16:56

Egy 34 millió forintos adakozás még bőven nem elég, de nekünk van pár ötletünk arra, hogy mivel lágyíthatná meg Tiborcz a nemzet szívét!

Mit kéne tennie Tiborcz Istvánnak, ahhoz hogy szimpatikusabb legyen?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal

Olyan dolog történt, amire senki nem számított: Tibrocz István, Orbán Viktor veje kivételesen nem azzal került be a hírekbe, hogy valamit kivett a közösből, hanem azzal, hogy vissza tett valamennyit: a SOTE képes miniriportban számolt be róla, hogy a BDPST Zrt. 34 millió forinttal támogatta a klinikájukat, ebből a pénzből pedig egy extrakorporeális membrán oxigenizáció berendezést vásárolt az I. számú gyermekgyógyászati klinikára.

Persze a gonosz ellenzék ennek az őrületes nagylelkűségnek sem tud örülni: Hadházy Ákos Facebookon írta meg, hogy végül is „az Elios LED-lámpáin keresett 3,5 milliárd forint egy százalékát közjóra fordította”.

Felmerül a kérdés, hogy mégis mit kéne tennie akkor ennek a fantasztikus fiatal férfinak, hogy végre szimpátiát váltson ki a mindig elégedetlenkedő magyarokból? Hát a vak is látja, hogy mindent megtesz érte! Mi adunk most pár lehetőséget,

te pedig megszavazhatod a legjobb megoldást!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek