Imádkozik-e a tüntetőkért Harrach Péter karácsony előtt?

2018.12.23. 07:56

Megbocsát-e karácsony előtt a KDNP frakcióvezetője a „kereszténységet nem tisztelő” tüntetőknek? Volt-e, hogy meg kellett gyónnia egy parlamenti szavazást? Mi volt a legjobb karácsonyi ajándék amit adott, és amit kapott? Harrach Péter karácsonyi videóinterjút adott az Azonnalinak!

Harrach Péter KDNP-s frakcióvezető lelkében vájkáltunk karácsony közeledtével. Nem csak arra voltunk kíváncsiak, hogy imádkozik-e a rabszolgatörvény ellen tüntetőkért, akik „nem tisztelik a keresztényéget, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem”, de keresztény szellemben a jótékonykodási szokásairól és a parlamenti munka által esetleg megkövetelt extra gyónásról is kikérdeztük.

Ha komoly nagyinterjút olvasnál Harrach Péterrel a tüntetésekről, a kormánypárti médiabirodalomról, a KDNP önálló teljesítményéről és az önkritikáról, akkor pedig ide kattints!

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől
Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek