+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. november 16. péntek, 11:43
Jönnek a fapadosok téli akciói, úgyhogy mindenki vegyen jó vastag kabátot! Pár óra kínszenvedés után már meg is léptünk az országból egy kicsit.

Mivel utazni a legjobb dolog a világon, ezért szinte közszolgálatnak számít a Wizz Air ma indult akciója: ha november 22-ig foglal legalább tizenegy fő repjegyeket a téli menetrendben szereplő bármelyik járatra, akkor tíz százalékkal olcsóbbak lesznek a jegyek. Sőt, az utasok neve a járat indulása előtt 72 órával ingyenesen módosítható, a viteldíjat pedig két részletben is ki lehet fizetni, több mint harminc nappal az indulás előtti foglalás esetén, tehát a vaciláló ismerősöket is rá lehet venni. A kedvezmény maximum ötvenöt főig használható ki. 

 

Az úticélok elég jók, hiszen Berlintől kezdve Agadirig át egészen Reykjavikig mindenféle szuperizgalmas várost elérhetünk közvetlenül Budapestről.

 

A magyar fapados légitársaságnak szüksége is volt valami pozitív hírre, ugyanis a tizenegy vagy nagyobb létszámú társaságoknak is számolniuk kell egy csomó szívással, ha beneveznek az útra: november elseje óta már kötelező feladni a csomagjainkat, ha nem veszünk plusz pénzért elsőbbségi beszállást, tehát valamilyen jogcímen így is-úgy is legombolnak rólunk minimum bő tíz eurót irányonként.

 

A Wizz Air pultjainál sokszor konkrétan rákényszerítik az embert, hogy elsőbbségit vegyen már a csomagfeladáshoz is,

 

ha nem akar lemaradni a gépéről, továbbra is csak pénzért ülhetünk az útitársaink mellé, a jegyeket pedig továbbra is úgy adják el, hogy abban benne van egy esetleges rendőri segítséggel történő leszállítás lehetősége. 

 

A másik Budapesten erősebben jelenlévő fapados, a Ryanair is téli akciózik, bár itt nem átfogó leárazásokról van szó: a téli időszakban a szokásosnál jóval olcsóbban nézhetjük meg példáuk Eilatot, Milánót vagy Velencét is, kis mázlival akár tízezer forint alatt kijön az oda-vissza jegy. Azt itt sem érdemes elfelejteni, hogy ha nem egy minimális méretű hátizsákban akarunk elférni, akkor vásárolni kell feladtott csomagot, úgyhogy a jegyárakra nyugodtan pakoljon rá fejben mindenki párezer forintot. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Ha hihetünk az exit polloknak, a 2019-es EP-választás első csatáját a mainstream erői nyerték a szélsőjobbal szemben.

Természetesen a kiesések számára gondolok: 2010 óta harmadszorra kényszerül másodosztályba a focicsapat.

Migránsozás és sorosozás helyett kivételesen a fenntartható fejlődésért aggódnak a még néppárti kereszténydemokraták.

Állítólag az úzvölgyi katonatemető miatt rágott be az RMDSZ, de amúgy is kínos lehet nekik a kampányfinisben a PSD.

Farkas Flóriánék attól tartanak, beilleszkedni képtelen, idegen kultúrájú milliók fenntartására kellene költeni az állami pénzt.

A hét kérdése

Az osztrákok Habonya? Sebastian Kurz? Egy titkosszolgálat? Egy művészcsoport? Néha az élet egészen egyszerű válaszokat ad: itt vannak az Azonnali tippjei!

Azért ide elnéznénk

Újabb globális klímasztrájkot hirdet a Fridays For Future mozgalom. Május 24-én Budapest belvárosában is!

A Tanácstalan Köztársaság friss eseményének témája, hogy hogyan építették le itthon a környezetvédelmet.

Frissiben kielemzi az EP-választási eredményeket Deutsch Tamás, Donáth Anna meg egy csomó politológus.

A MoMe hallgatói értelmezik újra a stílust mindenféle formában a plakáttól a webdesignig. Május 31-től.

A Piacok Napján, az Erzsébet tér, egy hatalmas közösségi piaccá változik, idén már 6. alkalommal, június 23-án vasárnap.

Ezt is szerettétek

Hallottad, hogy lesz már megint valami választás, de azt már nem tudod, hogy pontosan miről meg minek meg mikor?

Vajon csak az etnikai alapú szavazást tudják elképzelni a székelyek? Az Azonnali Székelyföldön járt, és megkérdezte a járókelőket.

Volt, aki szerint a klímaváltozás ellen könnyebb tenni, hiszen ha meleg van, akkor nem kell kabátot venni, és kész. Videó!

Strache politikai pályájának ugyan vége, de ez nem jelenti azt, hogy a zeneit is fel kell adja. Mutatjuk a legjobb számait!

Twitter megosztás Google+ megosztás