Versenylovat kötött el egy részeg amerikai

2018.11.05. 19:20

A 24 éves férfit csak a futópálya bejáratánál tudták lekapcsolni a biztonságiak.

Versenylovat kötött el egy részeg amerikai

A hétvégi Breeder's Cup  6 millió dolláros (1,7 milliárd forint) összdíjazású főfutama előtt belógott a világhírű Kentucky Derbynek is otthont adó Chruchill Downs lóversenypálya elzárt részlegére egy, a rendőrségi beszámoló alapján „láthatóan alkoholos befolyásoltság alatt álló” 24 éves férfi – adta hírül a helyi sajtó. A részeg fiatalnak sikerült felmásznia az egyik versenyló nyergébe, és egészen a futópálya kapujáig el is tudott lovagolni, ahol végül a biztonsági személyzet állította meg.

A férfit ezt követően előállították és szabálysértési eljárást indítottak ellene. És, hogy mit fűzött hozzá a nem mindennapi mutatványhoz?

„Nem akartam senkit sem bántani, vagy nagy jelenetet rendezni, csak megláttam a lovat és gondoltam, hogy milyen menő dolog lenne részt venni vele a Breeder's Cupon. De ahogy az eredmények is mutatják, ez egy nagyon rossz ötlet volt.”

A Breeder's Cup Classicot egyébként az 5 éves sárga csődör, Accelerate nyerte. Itt a videó a nagy futamról:

FOTÓ: Instagram / Prisma Imaging

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek