Akkora a kampány Újpalotán, hogy védőszentet kaptak a panellakások a kormánytól

2018.09.21. 20:31

Végre már „panelépületek megújításáért felelős miniszteri megbízottja” is van az országnak.

Akkora a kampány Újpalotán, hogy védőszentet kaptak a panellakások a kormánytól

Úgy tűnik, Magyarország panellakói már egészen biztosan profitálnak abból, hogy hamarosan polgármestert választ a 15. kerület. Pénteken ugyanis

a „panelépületek megújításáért felelős miniszteri megbízottá” nevezték ki a rákospalotai fideszes polgármesterjelöltet, László Tamást.

A hírt maga az érintett osztotta meg közösségi oldalán. A politikus egyenesen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől vehette át megbízását. „Hiszem, hogy országosan és a XV. kerületben munkám révén valódi panelprogram, a lakóépületek és a lakótelepek teljes körű megújítása valósulhat meg a közeljövőben!” – írta László Tamás.

A szeptember végén tartandó időközi választásra egyébként éppen azért van szükség, mert László Tamásnak nem sikerült legyőznie az áprilisi országgyűlési választáson a DK-s Hajdu Lászlót, aki addig a kerület polgármestere volt. Tehát Hajduból országgyűlési képviselő lett, a polgármesteri poszt pedig megüresedett. A fideszes politikus ellenfele a mostani választáson a civilként, de balos pártok támogatásával induló Németh Angéla jelenlegi alpolgármester. 

László Tamás egyébként erős kampányt tol:

nemrég Tarlós István főpolgármester jelezte felé támogatását videóüzenetben, míg most szombaton Varga Mihály pénzügyminiszterrel tart közös lakossági fórumot.

FOTÓ: Instagram / Rosenberg Mátyás

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek