+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Ágoston Dániel
2017. július 22. szombat, 09:30
Nem sok dolog maradt azon túl, hogy ezekkel a szettekkel éljük túl a rohadás hőséget, ami odakint tombol – avagy nekifutásból fejelünk bele a hétvégébe, tekintettel arra, hogy Budapestnél kevés jobb város van az ilyen jellegű programok végigpörgésére.

 

Egyik este Prieger Zsolti azzal hívott fel, hogy azonnal nézzem a Boiler Room csatornáját, ha tehetem, mert Dubfire épp egy olyan dark- és synth wave szettet pakol élőben, amitől a maradék hajam is kihullajtom gyönyörömben. S bár a hajamból nem nagyon volt mit hullajtani, abban biztos lettem, hogy ha valami csodálatos, akkor az nyilvánvalóan a 80-as évek EBM-szerű hangzásának, illetve a post-punknak a technón belüli újrafelfedezése.

 

Dubfire halloweeni szettje azonban úgy tűnt, sosem kerül már fel a livestream bulisorozat YouTube csatornájára, hiába próbáltuk előbányászni mindenhonnan. Már-már úgy tűnt, egyszeri performansz volt csupán. Aztán nemrég tragikus hirtelenséggel mégis felkerült az internetekre, ami tök jó, mert így élből be lehet tenni az Azonnali Selection első adásába.  

 

 

Persze nemcsak a hajdani Deep Dish egykettede követett el nagyívű és izgalmas fejlövést. A detroiti techno másodgenerációjának legautentikusabb figurája, Carl Craig egy szokatlanul eklektikus válogatással állt be a Nap alá nemrég, egy féktelenül szánsájn szettet prezentálva a The Lab közönségének.

 

 

Aztán ott van a csodálatos Amelie Lens, aki augusztus 25-én fog először fellépni a mi büszke és erős európai országunkban – ezen belül is a B My Lake fesztiválon. Belgium legjobb női export DJ-je amellett, hogy a technón belül is végre előretörő női előadók hullámának élén vágtat, önmagában is a stílus egyik legizgalmasabb kortárs jelenségeként érdemes tekinteni, akinek a 2017-es Awakenings-en játszott szettje éppen az erőt hivatott reprezentálni ebben a válogatásban. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Bíró kollégák, most rajtatok a sor. Ne jussunk el odáig, hogy az ügyvédeknek bojkottott kelljen hirdetni! – írják a petícióban.

Nem csak Szávay István gondolja úgy, hogy jelentős részben a Jobbikon múlt a kétharmad. És szerinted? Szavazz!

A volt Óbudai Gázgyár veszélyes hulladéka már a Budapest számára létfontosságú ivóvízbázisokat is veszélyezteti.

Azért rendőröket is igénybe vett a légitársaság a művelethez, miközben ők adtak el több jegyet a kelleténél. Sztori a gépről!

Egy magyar tudós feloldotta savban, hogy a nácik ne találják meg, volt, aki elment csajozni vele, más meg simán eladta, több-kevesebb sikerrel.

A hét kérdése

A Fidesz nagyon gyorsan lezavarta a kérdést, de mi a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk a hét kérdésében.

Azért ide elnéznénk

A death metál banda október 23-án érkezik Magyarországra. Vendég: Hypocrisy, The Spirit.

A válasz igen, és október 24-én be is mutatnak egy ilyen személyt. Budapesten!

Egy október 25-i rendezvény, amin nem mond beszédet Juncker Marxról :(((

Magyarországon tényleg egymillió alkoholbeteg él?
Ezt is megtudhatod október
25-én a Nyitott Műhelyben.

LMP-s, momentumos és jobbikos ifipolitikus beszéli ki az ambícióit. Október 31-én.

Ezt is szerettétek

Az Azonnali Münchenben merült alá a CSU szavazóinak, főleg: törzsgárdájának lelkivilágába. Videóriport a sörcsarnokból!

A bonyolult okfejtések helyett csak egy kis nyál kell hozzá.

De mégis mit nem sikerült eltanulni a magyar miniszterelnöktől? Az Azonnali Varsóban járt utána mindennek!

Twitter megosztás Google+ megosztás