+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Ágoston Dániel
2017. július 22. szombat, 09:30
Nem sok dolog maradt azon túl, hogy ezekkel a szettekkel éljük túl a rohadás hőséget, ami odakint tombol – avagy nekifutásból fejelünk bele a hétvégébe, tekintettel arra, hogy Budapestnél kevés jobb város van az ilyen jellegű programok végigpörgésére.

 

Egyik este Prieger Zsolti azzal hívott fel, hogy azonnal nézzem a Boiler Room csatornáját, ha tehetem, mert Dubfire épp egy olyan dark- és synth wave szettet pakol élőben, amitől a maradék hajam is kihullajtom gyönyörömben. S bár a hajamból nem nagyon volt mit hullajtani, abban biztos lettem, hogy ha valami csodálatos, akkor az nyilvánvalóan a 80-as évek EBM-szerű hangzásának, illetve a post-punknak a technón belüli újrafelfedezése.

 

Dubfire halloweeni szettje azonban úgy tűnt, sosem kerül már fel a livestream bulisorozat YouTube csatornájára, hiába próbáltuk előbányászni mindenhonnan. Már-már úgy tűnt, egyszeri performansz volt csupán. Aztán nemrég tragikus hirtelenséggel mégis felkerült az internetekre, ami tök jó, mert így élből be lehet tenni az Azonnali Selection első adásába.  

 

 

Persze nemcsak a hajdani Deep Dish egykettede követett el nagyívű és izgalmas fejlövést. A detroiti techno másodgenerációjának legautentikusabb figurája, Carl Craig egy szokatlanul eklektikus válogatással állt be a Nap alá nemrég, egy féktelenül szánsájn szettet prezentálva a The Lab közönségének.

 

 

Aztán ott van a csodálatos Amelie Lens, aki augusztus 25-én fog először fellépni a mi büszke és erős európai országunkban – ezen belül is a B My Lake fesztiválon. Belgium legjobb női export DJ-je amellett, hogy a technón belül is végre előretörő női előadók hullámának élén vágtat, önmagában is a stílus egyik legizgalmasabb kortárs jelenségeként érdemes tekinteni, akinek a 2017-es Awakenings-en játszott szettje éppen az erőt hivatott reprezentálni ebben a válogatásban. 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Erdős Norbert és Tőkés László is megszavazta az orosz és kínai dezinformáció elleni bizottsági határozatot, az ex-LMP-s Meszerics el se ment szavazni.

Bosznia-Hercegovina évente több százezer eurót keres azzal, hogy pénzt kér az állampolgárságról való lemondásért a nyugatra vándorlóktól. Nem keveset.

A helyi ellenzék „félretette ideológiai ellentéteit”, és kezdeményezi: a kerületi önkormányzati cégek tagadják meg a törvény alkalmazását.

Az Amazon állítja: az általuk fejlesztett robot biztonsággal képes navigálni az utcán.

Nagyobb kockázata lehet az aszpirin szedése miatt kialakuló belső vérzésnek, mint amekkora eséllyel megelőzi a szív-
infarktust vagy a stroke-ot.

A hét kérdése

Elhunyt Andy Vajna filmproducer, milliárdos, filmbiztos, tévétulajdonos. Neked melyik a kedvenc filmed azok közül, amelyekhez köze volt?

Azért ide elnéznénk

Dé:Nash, Pe$tipatkány és LIL IOM január 24-én lépnek fel.

Milyen a vidék az egyik legjelentősebb magyar képzőművész szemével?
Január 24-én kiderül!

Végig lehet kóstolni az összes hazai furmintot! Február 7-én!

Világhírű természetfotósok képeit lehet megcsodálni február 16-án Budapesten.

Franz Grabmayr osztrák festő képeit állítják ki a régió legmenőbb múzeumában, március 10-ig!

Ezt is szerettétek

Beküldtünk egy igazi székelyt a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai közé a januári kormányellenes tüntetésen.

Mi az, amit nem lehet elvitatni Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől? Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt mindent elmond az Azonnalinak.

Az ellenzék azzal is vádolja, hogy orosz ügynök: a radikális, nem PiS-tag politikus a lengyel-fehérorosz kapcsolatok egyik legaktívabb támogatója.

Az Azonnali bemutatja a tényleges frontvonalakat és a heterogén szerb ellenzéket.

Twitter megosztás Google+ megosztás